Simar (1976. ep.) 14.11.2017. – Rošni dobije ključeve kuće, Anđeli ukrade nakit predaka!

Indijske Serije

Simar (1976. ep.) 14.11.2017. – Rošni dobije ključeve kuće, Anđeli ukrade nakit predaka!

By  | 

Rošni dotrči u sobu i shvati da je torba ukradena.

Ona potraži ključeve i ugleda ih u sefu. Anđeli dođe u sobu i baci torbu na krevet. Zlobno se nasmeši i kaže da je Rošni pokušala da postane savršena snaja, sad će okrenuti sve protiv nje i oteti joj ključeve.
Staramajka kaže Simar da treba da stave torbu u sef. Rošni dođe kod njih i kaže da torbe nema. Staramajka je pita kako to misli. Rošni kaže da kad je dolazila, videla je kako neko nosi Staramajkinu odeću i sef je bio otključan. Potom je videla Staramajku u sali. Staramajka pita kakva je to glupost. Pijuš i ostali dođu tu. Staramajka kaže da sad svi moraju da plaču jer je torba sa nakitom predaka izgubljena zbog Rošnine nepažnje. Rošni je moli da joj veruje. Staramajka joj kaže da je pogrešila i da ne traži izgovore. Simar pokuša da brani Rošni. Staramajka kaže Rošni da je taj nakit bio dragocen i doda da nije trebalo da joj da poveri tu torbu, nazove je nemarnom. Rošni otrči u sobu plačući. Staramajka se kaje što je dala ključeve Rošni. Simar je napeta. Anđeli se nasmeši.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Gledaćete: Sanđana uhvati Samirovu ruku i pita šta će ostali pomisliti ako bude boravio izvan kuće. Samir kaže da će radije odgovoriti porodici nego živeti sa njom. Rošni pokaže sari i periku Staramajci i kaže da je to pronašla u Anđelinoj sobi, sigurna je da je ona ukrala nakit.

AKO ŽELITE DA OSTAVITE KOMENTAR TO MOŽETE UČINITI OVDE

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site