Simar (1977. ep.) 15.11.2017. – Rošni optuži Anđeli, ali ona uspe da se izvuče!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1977. ep.) 15.11.2017. – Rošni optuži Anđeli, ali ona uspe da se izvuče!

By  | 

Rošni optuži Anđeli, ali ona uspe da se izvuče!

Sanđana kaže Samiru da spava u sobi. Samir joj odgurne ruku i kaže da će radije odgovoriti porodici nego boraviti sa njom u istoj sobi. Rošni ugleda kako Anđeli priča sa svojom prijateljicom i kaže da možda ima dokaze u svojoj sobi. Sumnja da Anđeli stoji iza krađe i ode u njenu sobu. Tamo ne nađe torbu, ali pronađe periku i sari i razmišlja kako sad zna kako je videla Staramajku pored sefa.
Pijuš pita Samira zašto spava na sofi i pita ga da li se posvađao sa Sanđanom. Samir kaže da je Sanđana upalila klimu na veliku temperaturu i da zato spava tu. Doda da Sanđani treba odmor. Pijuš kaže da Sanđana ima sreće. Sanđana ih čuje i razmišlja kako Samir brine za nju i njenu porodicu. Tada Rošni pozove sve. Staramajka je pita da kaže šta se desilo. Rošni im pokaže periku i sari i kaže da je pronašla to u Anđelinoj sobi. Kaže da su oni mislili da je ona pogrešila, ali tad je Anđeli bila u toj sobi. Traži od Anđeli odgovor.

Anđeli kaže da je znala, svi će sumnjati u nju, njena prošlost će se umešati u sadašnjost i čak i sad je ona kriva u očima svih. Rošni joj kaže da odgovori. Anđeli pita šta da kaže, kaže da će Sanđana odgovoriti na ovo. Ona pita Sanđanu da kaže odakle sari i perika u njenoj sobi. Sanđana  kaže da je ona otišla u Anđelinu sobu i pokazala joj periku i sari koje je nosila na Simarinoj i Premovoj godišnjici. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno