Simar (1977. ep.) 15.11.2017. – Rošni optuži Anđeli, ali ona uspe da se izvuče!

Indijske Serije

Simar (1977. ep.) 15.11.2017. – Rošni optuži Anđeli, ali ona uspe da se izvuče!

By  | 

Anđeli roni lažne suze i kaže da joj niko neće verovati.

Staramajka kritikuje Rošni i kaže da i Anđeli ima jednaka prava kao ona. Anđeli kaže da ćerke u ovoj kući nemaju vrednost i doda da je zaboravila da je njena prošlost tako duboka da je nikad neće prestati pratiti. Kaže da će napustiti kuću. Staramajka kaže Rošni da Anđeli neće ići nigde i doda da ne može da je izgubi. Ona kaže Pijušu da objasni svojoj ženi. Pijuš ćuti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Anđeli kaže da ovo ne može ovako da se završi. Prem kaže da se male rasprave dešavaju u porodici, ovo je i Rošnina kuća. Anđeli kaže da ovog puta ima Sanđanu uz sebe, ne zna šta će sledećeg puta biti. Simar joj kaže da ne priča tako. Anđeli kaže da ne želi da naruši mir u kući i želi da ide. Sanđana i ostali traže od Rošni da je zaustavi. Pijuš kaže Anđeli da ona neće da ide nigde. On kaže da potpuno veruje svojoj sestri. Uhvati je za ruku i kaže da zna da njegova sestra ne može da postupi pogrešno sa Sanđanom niti bilo kim drugim. Doda da ona ne mora da im objašnjava, jer joj svi veruju. Ovo je njena kuća i ona će ostati ovde. Staramajka kaže Rošni da ju je danas sramota što nije shvatila istina o njoj. Kaže da je optužila Anđeli, a nijedna razumna osoba ne može to da uradi. Doda da ona nije pogodna za tu odgovornost i traži joj da vrati ključeve. Simar se pita šta se to dešava u njenoj kući.

Gledaćete: Rošni kaže da iako nema dokaza, Anđeli je kriva. Ona kaže Anđeli da mudro odigra svoj potez, pošto će je nadgledati.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site