Anđeli smješta Sanđani kako bi dobila ključeve od kuće

Indijske Serije

Simar (1980. ep.) 20.11.2017. – Anđeli smješta Sanđani kako bi dobila ključeve od kuće!

By  | 

Staramajka daje +1 Sanđani. Simar je piuta da da Roshni. Staramajka veli da Roshnino ime ne treba biti na tabli i izbriše ga. Veli da nije odgovarajuća, nema više strpljenja. Anđeli misli kako će uskoro i Sanđana biti izbrisana i ona će ostati jedina.
Svi se spremaju da izađu. Staramajka pita Sanđanu za Samira. Samir veli da on ne ide jer ne želi biti sa Sanđanom. Simar ga pita zašto je ljut, Sanđana veli da su se malo posvađali. Staramajka je pita da ubjedi muža da krene. Anđeli joj poželi sve najbolje. Misli kako će Sanđana opet pogriješiti, biće zabavno. Simar veli da će Samir doći, ne može biti ljut na Sanđanu. Anđeli misli kako su se situacija i emocije promjenile.
Sanđana pita Samir da pođe, sklopi ruke. Pita ga da li želi da porodica bude tužna zbog njih. On veli da će poći, ako mu kaže istinu. Ona obeća da će ujutru. Svi su srećni vidjevši ih kako silaze. Anđeli je šokirana. Simar pohvali Sanđu. Odu na jagratu.
Sledećeg jutra, Simar radi arti. Simar pita Sanđanu za Samira. Ona veli da spava. Simar joj daje prasad. Staramajka govori Simar da je vrijeme da da ključeve Sanđani. Anđeli ih čuje i misli kako je Sanđana marioneta u njenim rukama i plesaće kako ona svira. Roshni se nasmije čuvši Simar i Staramajku.
Najava: Svi su zabrinuti jer je Sanđana otišla bez da ih informiše. Anđeli i Samir su u autu. Anđeli mu govori da je Sanđana sa drugim momkom zagrljena. Samir je šokiran.
AKO ŽELITE DA OSTAVITE KOMENTAR TO MOŽETE UČINITI OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site