Samir misli da Sanđana ima aferu, optuži je pred porodicom

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1981. ep.) 21.11.2017. – Samir misli da Sanđana ima aferu, optuži je pred porodicom!

By  | 

Sanđana razmišlja da kaže istinu Samiru. Dobije poziv od Anđelinog bandita koji je ucjenjuje da mu da 2 laka rupija ili će doći u njenu kuću sa romantičnim slikama one noći. Sanđana se pita šta da radi, složi se. Uzima torbicu i nešto novca u nju. Ode. Samir se budi čuvši zvuk vrata i misli kako je otišla da mu ne kaže istinu. Otvori vrata i umalo se sudari sa Anđeli. Ona veli da je htjela pokucati, pita za Sanđu. Samir je ljut, Anđeli ga zamoli da je odvede na pregled kod doktora. Samir veli da ga eto za 2 minuta, Anđeli se zlobno smije.
Samir i Anđeli su u autu, počne pjesme “Mere Haath Mein”. Anđeli veli da je to njegova i Sanđanina pjesma. Samir se prisjeća romantičnih trenutaka i smije. Anđeli ga pita gdje se izgubio. On isključi radio, ima glavobolju. Anđeli mu pokaže Sanđanu zagrljenu sa nekim momkom. Samir vidi. Sanđana pita tog bandita da je ne dira, daje mu 2 laka rupija.
Staramajka primjeti da je Sanđana opet otišla bez informisanja. Pari jedva dočeka da blati Sanđanu. Simar je pita da je ne optužuje. Piyush veli da joj je telefon isključen. Staramajka govori da to nije u redu. Roshni veli da joj se Sanđana javila da ide u hram. Mora da je loša mreža tamo. Simar osjeća da Roshni laže.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno