Samir misli da Sanđana ima aferu, optuži je pred porodicom

Indijske Serije

Simar (1981. ep.) 21.11.2017. – Samir misli da Sanđana ima aferu, optuži je pred porodicom!

By  | 

Anđeli pita Samira zašto se nije zaustavio. Nazove Sanđanu i pita ko je taj momak što je grli. Sanđana veli da će reći sve. Samir kaže da ne želi da sluša, pita Anđeli da prekine. Sanđana plače. Anđeli smiruje Samira, pričaće kdo kuć. Sanđana se pita zašto joj se ovo dešava, odluči reći istinu Simaru. Sjedne u auto Simar dolazi do Roshni i pita je da kaže istinu. Roshni veli da ne zna gdje je Sanđana. Baš tada Sanđana dolazi, kao i Samir i Anđeli. Samir ljutito ode u sobu. Staramajka pita Sanđanu šta je bilo među njima, zar se nisu pomirili? Dobro je pa su saznali to, jer su joj umalo dali ključeve, dok ne sredi odnos sa Samiromm, neće dobiti ključeve.
Sanđana dolazi u sobi i pita Samira da sasluša. On veli da se neće smiriti, izdala ga je. Svi ih čuju jer se glasno prepiru. Sanđana ga pita da pita Anđeli, Anđeli zzna sve. Samir veli da je vidio sve, odgurne je i ona padne na krevet. Porodica dolazi i pita Samira. Samir veli da će svi biti posramljeni kada čuju, Sanđana ima aferu sa strancem. Sanđana govori da je to nesporazum, Samir je pita da kaže istinu. Simar veli da je mislila da on voli i vjeruje Sanđu.- On veli da je voli mnogo, ali je vidio kako izlazi iz sobe tog stranca. Piyush ga zgrabi za okovratnik i veli da je možda nesporazum. Samir veli da je i danas vidio sa istim čovjekom, a ima i svjedoka, Anđeli. Sanđana je šokirana, uplakano gleda Anđeli.
Najava: Roshni okrivi Anđeli za nesporazum između Sanđane i Samira. Anđeli glumata, plače, Sanđana je njena sestra. Piyush grdi Anđeli. Staramajka pita Roshni da li je njena namjera loša. Roshni odluči da napusti kuću.
AKO ŽELITE DA OSTAVITE KOMENTAR TO MOŽETE UČINITI OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site