Simar (1984. ep.) 24.11.2017. - Anđeli pokuša ubiti Roshni

Indijske Serije

Simar (1984. ep.) 24.11.2017. – Anđeli pokuša ubiti Roshni!

By  | 

Roshni se moli Mata Rani i pita je da joj das snage. Prikazan je Mata Ranin idol. Roshni uspije da otvori prozor i udahne vazduha. Pije vode. Moli se Mata Rani, Anđeli je to uradila da slomije njenu snagz, ali ne može. Moli za snagu da spasi porodicu. Anđeli pita Samir hoće li ići, baš tada dolazi čovjek i veli da je neko poslao Sanđani buket. Anđeli misli kako je to Sahil. Samir ljutito doziva Sanđanu, momak joj je to poslao. Sanđana veli da nema momka, baci buket i ode. Pari provocira Samira. Staramajka želi da priča sa njim, on ne želi, pozove Anđeli da pođe. Ona veli da ima važan posao.
Staramajka se pita šta se dešava u kući, dobro je pa Simar spava. Prem govori da je ne bi trebali stresirati. Roshni uskoči u kuću kroz prozor. Staramajka čuje zvuk. Prem je pita da odmori. Ona veli da bi trebala biti uz Sanđanu. Prem je pita da odmori, on će otići do Piyusha. Roshni govori da neće dozvoliti da se veze unište, vrijeme je da razotkrije Anđeli. Anđeli ode u sobu i zove Sahila, ali je nedostupan. Roshni dođe u njenu sobu, pošalje poruku Sahilu preko telefona i obriše. Misli kako će uhvatiti Sahila. Vidi Simar kako spava i uđe. Zna da je u boli, ali šta god je uradila je za dobro porodice. Mora da ode da bi razotkrila Anđeli. Dotakne joj stopala i obeća da je nikada neće osramotiti.
Najava: PPrerušena Roshni grdi Sahiola što je ucjenjivao Sanđanu. On veli da je Anđeli iza svega. Sanđana to čuje i šokirana je.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site