Simar (1986. ep.) 28.11.2017. - Roshni se izvini svima i vrati u kuću

Indijske Serije

Simar (1986. ep.) 28.11.2017. – Roshni se izvini svima i vrati u kuću!

By  | 

Sanđana se izvini Roshni, pokušala ih je sve upozoriti na Anđeli, ali joj nisu vjerovali i morala je kuću napustit. Roshni je pita da ne plače, ne brine se za sebe, ali majka..Simar će biti slomljena kada sazna istinu, Sanđana veli da će reći istinu svima. Roshni govori da im niko neće vjerovati, moraju uhvatiti Anđeli u sopstveni plan, kaže joj ideju.
Simar hrani Anđeli svojom rukom. Anđeli veli da se prisjetila djetinjstva. Sanđana se pita koliko će nisko ona pasti, brine za Simar. Pita je za zdravlje. Simar veli da je dobro, neka sjedne da i nju nahrani. Simar ode. Sanđana pita Anđeli šta ona želi, koja je njena korist. Anđeli veli da želi svoja prava. Vidi Piyusha kako gleda Roshninu sliku govoreći da mu nedostaje. Potom baci telefon i govori da se mora vratiti. Sanđana mu govori da mu Roshni nedostaje, zna da nisu kompletni jedno bez drugog. Nije ni pokušao saznati gdje je. Anđeli veli da Roshni vodi luksuzan život i oslobodila se svih odgovornosti lukavo i živi u gostinjskoj kući. Staramajka i Simar joj ne vjeruju. Anđeli ih pozove sve da vide. Roshni krene jesti kada svi dođu. Staramajka pita kako živi tu, vidi porodičnu sliku i dirnuta je. Simar pita Anđeli šta je rekla, da Roshni vodi luksuzan život tu. Roshni veli da Anđeli nije pogriješila, glumi i veli da treba šansu da se pokaje. ANđeli je šokirana i zbunjena kada Roshni padne pred njena stopala.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!