Simar (1987. ep.) 29.11. - Simar i Staramajka predlože brak Anđeli

Indijske Serije

Simar (1987. ep.) 29.11.2017. – Simar i Staramajka predlože brak Anđeli!

By  | 

Staramajka govori Anđeli da su odlučili da je udaju. Anđeli misli da ako je udaju, neće postati vlasnik Baradvađ imovine dođavola. Simar veli da su odlučili. Anđeli govori da ne shvata šta govore. Simar veli da sigurno i ona ima snove o svojoj porodici. Staramajka govori da ako bi joj dali ključeve, to bi bila najveća greška, Sanđana i Roshni su ih urazumile da je trebaju udati. Flešbek je prikazan, Roshni i Sanđana čuju kako Staramajka i Simar pričaju o davanju ključeva Anđeli. Roshni je pita zašto joj sputavaju sudbinu. Sanđana veli da bi je trebali udati da dobrog momka umjesto što je terete sa odgovornostima. Staramajka ih pita da li žele da Anđeli napusti kuću. Roshhni veli da ne govore to jer nisu ispunile svoje odgovornosti već jer se Anđeli promjenila i možda eli svoju porodicu. Kraj flešbeka. Staramajka veli da je dobro nakon toliko dana i ne mogu je opteretiti sa obavezama. Anđeli veli da su našli način da je izbace, ona se moli za njih, a one je smatraju strancem i teretom. Prem veli da nisu trebali tako pričati. Roshni govori da će Anđeli shvatiti.
Anđeli odlazi u sobu i lomi stvari. Svi žele da ona ode. Sanđana veli da je čula da će nositi zeleni sari. Simar govori da je niko ne tjera, ona odlučuje sama, ode. Anđeli je ljuta. Roshni joj veli da tamo gdje njeno razmišljanje završava, njihovo počinje, neka bude oprezna. Sanđu i ona bace “petaka” jedna drugoj. Sanđana govori Roshni da ne može podnijeti Samirovu mržnju. Roshni veli da su blizu cilja, Anđeli će sama priznati.
Staramajka priča sa sveštenikom o braku. Simar se moli Bogu. Anđeli sipa glicerin u oči i grli Samira kada dođe. On je pita da ne voli nikoga i da se ne veže ni za koga.
Najava: Anđeli pita Sanđanu da da “agni pariksha”. Sanđana stavi ruku na diju i kune se da će dokazati nevinost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site