Simar (1989. ep.) 01.12.2017. – Rošni izaziva Anđeli!

Indijske Serije

Simar (1989. ep.) 01.12.2017. – Rošni izaziva Anđeli!

By  | 

Sanđana kaže da je to njena zakletva i ispuniće je, želi da otkloni njegovu sumnju.

Samir kaže da neće sama raditi ovu “agni pariksha”, i on će to uraditi. Krene da skine cipele.
Sanđana kaže da ne želi da on to radi, on radi ovo jer je voli i ne može da gleda njen bol. Samir joj kaže da pogrešno misli, može da zadaje bol sebi, ali ne može ispraviti svoje greške. On kaže da će i on hodati po užarenom uglju. Kaže da njegove rane nikad neće zarasti i kaže joj da prestane da glumi, ništa neće promeniti njegovu mržnju i njenu izdaju. Sanđana plače. Prem je pridrži. Staramajka joj kaže da ju je Samir zaustavio, a to znači da je još uvek voli i da brine za nju. Sanđana razmišlja kako je Staramajka u pravu. Prem je odvede u sobu. Simar kaže da će doneti “haldi lep”. Anđeli se zlobno smeška.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rošni dođe kod Samira i kaže mu da on i sad voli Sanđanu. Samir kaže da je istina, voli je i zato nije mogao da gleda njen bol, ali onda se setio njene izdaje. Rošni ga pita kako može da zaboravi da ga je Sanđana podržala u teškim vremenima i da je njegov bes pretvorila u ljubav. Kaže mu da odluči šta će da uradi.
Simar maže “lep” na Sanđanina stopala. Sanđana se smeši i kaže da Samir nije mogao da je gleda u bolu. Simar kaže da će se oni uskoro pomiriti. Sanđana razmišlja kako njena rođena želi da ih razdvoji.

Rošni dođe kod Anđeli i kaže joj da ljubav uvek pobedi. Doda da je ona (Anđeli) odigrala trik i onesvestila je i zaključala, a i Pijuša je sprečila da dođe. Nikad neće pobediti i kaže joj da je sasluša. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site