Simar (1991. ep.) 05.12.2017. – Anđeli naruči Sahilovu otmicu!

Indijske Serije

Simar (1991. ep.) 05.12.2017. – Anđeli naruči Sahilovu otmicu!

By  | 

Iscijepa njegovu sliku i veli da će joj život biti uništen, porodica će brisati njene suze i raditi šta ona kaže kako bi izašla iz traume.

Njena tajna će nestati sa Sahilom. Sanđana je pita šta to priča. Anđeli veli da će ubiti Sahila. Sanđana pita zar će ga ubiti zbog svojih sebičnih motiva. Anđeli veli da je već odlučila, samo treba nazvati, njihovoj glumi je kraj. Sanđana oslovi Simar da odvrati Anđeli pažnju, Roshni uzme Anđeli telefon i stavi ga u vodu. Anđeli istrči iz sobe i gurne Roshni. Samir veli da će odnijeti Anđelin telefon u policiju. Anđeli dolazi i veli da je pao u vodu. Samir govori da on ide onda pomoći Piyushu i Premu. Anđeli želi sa njim, Roshni ga zaustavi i govori da se Anđeli onesvjestila pa je telefon pao. Svi su napeti, Simar pita Anđeli da se odmori, Sanđana će otići sa Samirom. Sanđana sjeda u auto, Samir vidi da joj se marama zaglavila za vrata od auta i oslobidi je. Sanđana misli kako mari za nju. Simar i Roshni pitaju Anđeli da spava. Anđeli glumi. Roishni zaspe. Anđeli se budi i misli kako je korak ispred nje, ide. Roshni otvori oči i misli kako je znala da će ići, doći će do Sahila preko nje.

Najava: Roshni povede Simar tamo. Simar ugleda kako Anđeli daje električne šokove Sahilu, on se onesvijesti. Simar je šokirana.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!