Simar - 29.02.2016. - Simar dobija još jednu kaznu, Sid se čudno ponaša! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 29.02.2016. – Simar dobija još jednu kaznu, Sid se čudno ponaša!

By  | 

capture-20160302-170656

Ona mu otkrije da je ista crvena oznaka na njegovom vratu, ramenu. On je upita o kakvoj oznaci prica. Roli se priseca kada ju je Sid zagrlio, a ona je ugledala crvenu oznaku na njegovom ramenu. Flash-back: Roli: “Gde si zadobio ovu modricu? Kako ti je?” Djanvi dodje i kaze da deluju zabrinuto, a Roli joj pokaze modricu. Djanvi veli da zato sto on ima istu modricu na ramenu, treba se konsultovati sa lekarom. Roli veli da je u pravu, i kaze da se spremi. Zena u belom je sve to videla zajedno sa Malti. Malti: “Moramo nesto ucinit inace ce oni posumnjati.” Zena u belom: “Moram da ga sretnem tri puta, onda ce moj zadatak biti obavljen.” Malti: “Ja sam uz tebe.” Simar daje samosu jadnim ljudima. Staramajka: “Brojim ih. Niko nije ostao? To je samo 372? Ima jos 150 pakovanja? Kako cemo dovrsiti tvoju kaznu?” Simar u sebi misli kako mora da se vidi nekako sa Guru Maa. Neki muskarac dodje i onesvesti se pred njima, Simar kaze da ga trebaju odvesti u bolnicu, a Staramajka se slozi. Sandju baci loptu ka Malti/Sughandi, ali ona odjednom udari Kusi i njoj ispadaju solje iz ruke. Kusi: “Ovo je zasto sam vas zamolila da se ne igrate ovde.” Andjeli i Sandju: “Izvini.” Karuna: “Da li si dobro, Kusi? Dodji, ja cu ti pomoci.” Pari: “Ja cu to oprati i pocistiti, ne brinite.” Sughanda/Malti misli u sebi da mora uraditi nesto sa onom devojcicom (Sandju).

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site