Simar (2001. ep.) 19.12.2017. - Samir odluči da otvori kutiju

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2001. ep.) 19.12.2017. – Samir odluči da otvori kutiju!

By  | 

Piyush izlazi iz kupatila i sprema se. Roshni misli kako je on ne može izdati, sumnja bespotrebno. Piyush priča sa nekim i govori da će doći u njegovu/ njenu kuću. Govori Roshni da ga klijent čeka i da će kasniti. Roshni se pita zašto je laže, prisjeti se onog što je vidjela. Odluči da ga prati. Piyush kupuje buket, Roshni ga prati. On dolazi do kuće i pozvoni. Žena ga pita za porodicu, on veli da su svi dobro. Roshno ulazi i pita ga da je poljubi (tu ženu). Piyush govori da nije kako ona misli. Roshni mu kaže da ućui, saznala je njegovu istinu. Šta ona ima što ona nema? Plače. Piyush govori da nije tako. Roshni viče da je izdao, baci vaznu. Piyush veli da će se povrijediti. Roshni veli da je on povrijedio. Pita djevojku zar je nije sramota da ima aferu sa njenim mužem, stegne je za ruku. Piyush je pita da je pusti. Roshni pita djevojku kako može da joj uništi život, a žena je. Piyush je stegne za ruku držeći komad stakla i vene isječe. Ona se prisjeti onog što je vidjela i onesvijestri se. Piyush se zabrinei odvede je u bolnicu.
Sanđana priča sa prijateljicama i hvali Samira. Samir je čuje i glumi da ga boli stomak. Ona veli da će ona uzeti njegovo auto i ići u šoping sa prijateljicama. On veli da ga boli stomak. Ona ga pita zar joj ne vjeruje ili njenoj vožnji. On veli da je auto novi i različite su funkcije, ali vjeruje joj. Ona uzme ključ i ode.
Simar razmišlja o riječima onog čovjeka i misli ako ne bude znala šta je unutra, kako da zaštiti porodicu. Krene da otvori kutiju, ali je Sanđana zovne. Simar je ostavi ispod stola i ode. Vide povrijeđenu Roshni. Piyush veli da se okliznula i pala. Simar pita zašto je Roshni ljuta, on dobije poziv i ode. Pari misli da pita Roshni za kutiju. Simar pita Sanđanu da ode i vozi Samirovo auto. Samir veli da ide po telefon. Roshni govori Pari o kutiji. Samir ih čuje i pomisli da vidi svoju budućnost. 
Najava: Samir je šokiran vidjevši budućnost da ga Sanđana udara autom, Simar dolazi tu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno