Simar (2002. ep.) - Samir vidi budućnost u kutiji koja se i ostvari

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2002. ep.) 20.12.2017. – Samir vidi budućnost u kutiji koja se i ostvari!

By  | 

Sanđana sjeda u Samirovo novo auto. Samir dolazi u Simarinu sobu i uzima kutiju. Misli o Parinim riječima. Simar se nada da niko nije vidio kutiju. Sanđana čeka Samira, Simar ide ka svojoj sobi. Samir otvori kutiju i vidi kako Sanđana vozi auto i udara ga jer su kočnice otkazale. Ona pređe autom preko njega i na mjestu je mrtav. Šokiran je i zatvori kutiju. Sanđana izlazi iz auta. Samir ne vjeruje kutiji. Vrati je na mjesto. Simar dolazi i vidi da je kutija na mjestu. Zahvali se Mata Rani.
Samir i Sanđana idu u vožnju. On joj govori da vozi sporo. Ona ga pita da izađe iz auta. Ona je pita da se okrene i dođe do njega. Ona okrene auto i vozi, ali ne može da zakoči jer je boca pala ispod. Zabrine se jer djeca stoje tamo. Samir je pita da bude oprezna. Sanđana brine i signalizira mu da je pomjeri. Udari ga autom. Samir padne na ulicu. Sanđana izlazi iz auta kod njega. On se prisjeća Parinih riječi. Sanđana mu se izvini. Samir je šokiran, vraćaju se kući. Staramajka, Simar i Piyush pitaju šta je bilo. Sanđana veli da je njen greška. Simar veli d ajoj je rekla da ne vozi brzo. Pita Samira da se odmori. Prem se vraća i pita Samira za ranu. Piyush mu kaže. Prem traži dokumenta, Piyush veli da su u Rosninom telefonu, neka uzme od nje. Prem misli kako su izgleda u svađi. Sanđana veli da će sledeći put opreznije da vozi. No, Samir veli da neće biti sledećeg puta, on će je voziti ili će joj unajmiti vozača.
Roshni plače u sobi, prisjeća se svega. Prem je pita za telefon, ona daje i pita za Piyusha. Prem veli da je kući, da li je sve u redu? Roshni potvrdi. Piyush dolazi i čuje ih. Prem je pita da priča sa Piyushom i rješi problem. Ode. Piyush dolazi i pita je zašto je lagala tatu. Ona veli da je on nju lagao i sad još pokazuje ego. Samir i Sanđana se raspravljaju. Roshni govori Piyushu da se osjeća posramljeno, ne vjeruje da je mogao izdati. On veli da je njenga sramota što je voli i ode.
Najava: Simar vidi Sanđanu-Samira, Piyusha-Roshni i Prema kako se svađa sa Pari. Napeta je i padne niz stepenice.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno