Simar (2003. ep.) 21.12.2017. – Misteriozni muškarac stavi nož na Simarin vrat!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2003. ep.) 21.12.2017. – Misteriozni muškarac stavi nož na Simarin vrat!

By  | 

Misteriozni muškarac stavi nož na Simarin vrat!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Premom koji dođe kući i pozove Pari. Rošni pita Pijuša da kaže istinu. Pijuš joj kaže da je žena bila supruga njegovog saradnika koji je preminuo pre par meseci, on daje preostalu platu njegovoj suprugi svakog meseca. Rošni pita šta je sa buketom. Pijuš kaže da je buket kupio za njenu ćerku koja ima četiri godine. Rošni kaže da on krije istinu od nje. Samir pita Sanđanu da ne vozi auto opet, zabrinut je za njenu bezbednost. Sanđana veli da ona zna dobro da vozi, neka prizna da se više brine za njegov auto. Samir veli da je neko jednom mudro rekao da vožnja nije za žene. Pari pita Prema šta se dogodilo. Prem joj kaže da nije očekivao ovo od nje i nastavljaju da se svađaju. Simar je šokirana videvši da se svi svađaju. Prvo pita Pijuša i Rošni šta se desilo. Pijuš je pita da se ne meša.

Simar se pita da li se sve to zbiva zbog kutije, pomisli da prekine svađu svih. Postoji samo jedan način, korača unazad par koraka i padne sa stepenica. Prem vikne njeno ime. Prisutni dotrče do nje. Staramajka se zabrine za Simar, pita da neko od njih nazove doktora.

Kasnije Simar pita Staramajku da joj spremi “kada”-u, a Samira da se odmori. Rošni je pita da li je boli. Simar govori da je više boli kada se članovi njene porodice svađaju od fizičke boli. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno