Simar (2004. ep.) 22.12.2017. – Simar uspeva da sačuva i sakrije magičnu kutiju!

Indijske Serije

Simar (2004. ep.) 22.12.2017. – Simar uspeva da sačuva i sakrije magičnu kutiju!

By  | 

Simar uspeva da sačuva i sakrije magičnu kutiju!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa razbojnikom koji položi nož na Simarin vrat. Ona u sebi pomisli kako mu ne može dozvoliti da odnese kutiju. Prvo se složi da mu ostavi kutiju, a kada ovaj krene napred, ona brzo uzme štap i udari ga u glavu, zatim mu uzme kutiju. Ona počne da trči od njega, ali je ubrzo sa svih strana okruže razbojnici. Povređeni razbojnik ustane i počne da se smeje. Simar ostavi kutiju i pokupi sa zemlje prašinu (valjda), baci im je u oči. Ona pobegne, a oni za njom.

Staramajka vikom sve pozove u dnevni boravak u Baradvađ kući. Svim ukućanima kaže da je videla Simar kako ide vani noću, delovalo je kao da prati nekoga. Prem kaže da je on mislio da je otišla u kuhinju po vodu. Pijuš veli da će je nazvati, ali Prem veli da joj je telefon u sobi. Staramajka se moli Mata Rani da zaštiti Simar. Razbojnici ugledaju Simar i krenu trčati u tom pravcu za njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar povredi svoje stopalo i ispusti krik, krvari joj stopalo. Razbojnici čuju njen glas. Simar se sakrije u seno. Jedan od razbojnika pita ostale da tražu u drugom pravcu. Simar zatim izađe iz sena, jedan od razbojnika stavi ruku na njeno rame. Kada se okrene, on je jako ošamari. Simar padne na zemlju i udari glavom u kamen, onesvesti se. Razbojnik uzme kutiju.

Ram sa Simarinom slikom padne i razbije se. Staramajka se moli za Simarinu bezbednost. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!