Simar (2005. ep.) 25.12.2017. - Pojavljuje se Alija koja traga za kutijom

Indijske Serije

Simar (2005. ep.) 25.12.2017. – Pojavljuje se Alija koja traga za kutijom!

By  | 

Staramajka se moli za Simar. Simar dolazi kući i zove Staramajku. Staramajka i ostali su srećni. Pita je gdje je išla. Piyush i Samir joj pomažu da hoda. Simar veli da je dobro. Roshni pita za ranu na ruci. Simar ponovo da je dobro. Staramajka kaže Sanđani da donese vode, a Roshni da nanese melem na ranu. Nakon nekog vremena, Staramajka je pita gdje je išla po noći i za kim. Piyush govori da je kutija tamo odakle je donesena. Staramajka se zahvali Mata Rani što je dovela Simar kući bezbjedno. Simar se prisjeti svih loših incidenata povezanih sa njenom porodicom preko te kutije i pita se zašto je imala taj san, da li je to znak predstojećih loših stvari u kući? Pomisli da ode i provjeri.
Izađe i ugleda kako Pari masira Staramajčina stopala. Staramajka je blagoslovi. Čuje kako Piyush govori Roshni da je odlučio da joj pomogne u kućnim poslovima, da postane savršen kao ona. Vidi kako Sanđana zaustavlja Samira koji je zadirkuje i smije se. Daje joj karte za koncert, Sanđana mu zahvali. Samir veli da će ići u autu koje će ona voziti. Sanđana se zahvali i zagrli ga. Simar se zahvali Staramajci, od kada je ta kutija otišla, svi su srećni. Prem veli da će sreća trajati uvijek. Simar spriječi diju da se ne ugasi. Upravo tada žena dolazi i dija ser ugasi. Staramajka pita ko je ona, žena pita ima li nekoga tu. Oni je pitaju ko je ona i zašto je ušla. Ona veli da želi vidjeti Simar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!