Simar (2005. ep.) 25.12.2017. - Pojavljuje se Alija koja traga za kutijom

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2005. ep.) 25.12.2017. – Pojavljuje se Alija koja traga za kutijom!

By  | 

Simar dolazi i pita šta se desilo. Žena je zamoli da vrati kutiju, Simar je šokirana. Upita je ko je ona. Žena veli da se zove Alija, čovjek koji joj je dao kutiju je njen stariji brat, kutija je problematična i samo ih ona može spasiti. Simar se pita zašto je dao njoj kutiju kad ima sestru. ALija plače i govori da je izgubila sve članove porodice zbog te kutije, pokazuje sliku na kojoj je sa tim čovjekom. Samir pita ko je taj čovjek. Alija se onesvjesti. Roshni ode po vodu. Simar pita Samira i Piyusha da je odvedu u gostinjsku sobu, zvaće doktora.
Doktor dolazi i pregleda Aliju. Staramajka pita Simar šta je rekla. Doktor veli da je dobro, možda nije spavala nekoliko dana. Staramajka mu se zahvali, Simar gleda u sliku. Staamajka pita Simar da kaže. Roshni veli da je i dalje napeta, pričaće sa njom posle. Simar zatvori vrata i ode. Svi je prate. Staramajka se moli za porodicu. Alija ustaje i zove bandira, nazove ga idiotom, ono što on nije uspio, njegova gazdarica će, moraće joj dati kutiju. Pita se gdje bi mogla biti. Poćuri van sobe i izađe. Ode u Simarinu sobu i traži kutiju. Ode i u druge sobe. DOđe do Staramajčine. Staramajka traći svoj “Jaap Mala” i nalazi ga. Izađe iz sobe. Alija ulazi i traži kutiju. Simar ide prema tamo.
Najava: Sanđana viče “Lopov!” Svi se okupe i vide lopove sa ALijom ispred kuće.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno