Simar (2008. ep.) 28.12.2017. – Pojavljuje se Pijuševa žena?!

Indijske Serije

Simar (2008. ep.) 28.12.2017. – Pojavljuje se Pijuševa žena?!

By  | 

Pojavljuje se Pijuševa žena?!

Sanđana i Rošni organizuju sve za Božićnu zabavu. Pijuš kaže da nisu ništa jeli. Samir kaže da su Sanđana i Pijuš isti. Rošni kaže da je ista kao njen brat. Pijuš kaže da je njegova sestra smirena. Sanđana besni na momka i kaže mu da brzo donese jelku inače će otkazati porudžbinu. Simar i Alija dođu kući. Sanđana pita kakvo je bilo putovanje do hrama. Alija kaže da je bilo dobro i zaustavi Simar da ne kaže ništa. Samir kaže da je jelka stigla. Simar se pita gde je nestala kutija. Alija kaže da će ta kutija doneti propast gde god da se pojavi. Simar se moli Mata Rani da zaštiti kutiju. Oni upale jelku. Kutija je ispod jelke. Simar pogleda jellku. Staramajka kaže da je jako lepa. Staramajka pita za tortu od šljiva. Sanđana kaže da su je napravili. Oni stave poklone ispod jelke., kutija padne. Rošni oseća nešto čudno i priđe jelki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanđana ode da donese tortu. Staramajka pita Simar da li je sve u redu. Simar potvrdi, pita se da li su ljudi pronašli kutiju. Odblesak privuče Samira i Pari. Oni pretražuju jelku. Simar se pita zašto se oni ponašaju tako, pomisli da je to zbog kutije. Ona pita Rošni, Pari i Samira šta traže. Ona kaže da zajedno treba da pogledaju poklone. Sanđana dođe i kaže da je torta spremna. Pijuš joj kaže da donese nož. Simar unese kutiju sa poklonom unutra. Alija oseti zle vibracije iz kuće. Simar odnese kutiju u ostavu, Prem joj kaže da dođe i odvede je odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!