Simar (2010. ep.) 01.01.2018. – Simar ne pronađe kutiju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2010. ep.) 01.01.2018. – Simar ne pronađe kutiju!

By  | 

Samir kaže da ne treba da troše vreme i da treba da je odvedu u bolnicu.

Staramajka kaže da će i ona poći u bolnicu. Alija kaže Samiru i Rošni da ako ne žele ništa loše da se desi, onda neka pođu sa njom. Oni tako i urade. Simar je šokirana. Alija im kaže da se kutija vratila u kuću i zato se čudne stvari dešavaju. Ona mu kaže da se seti šta je video u kutiji i šta se desilo sa njim. Samir se seti. Rošni kaže da se ista stvar desila. Samir potvrdi.

Alija pita da li je osetila istu negativnu energiju. Rošni potvrdi. Alija kaže da je kutija u kući i oni moraju da je potraže. Samir pristane i oni započnu potragu. Oni ne uspeju da je pronađu. Alija kaže da treba da potraže oko hrama. Samir kaže da potraže. Oni potraže u hramu, ali ne uspeju da nađu. Simar ih vidi kako traže, pita šta se dešava tu. Oni kažu da traže kutiju. Simar ih pita da li su poludeli, kutija nije kući. Ona pita Aliju da li ih je ona podstakla na to. Ona joj kaže da ne uvlači njenu porodicu u ovo i kaže im da odu. Svi odu.

Simar se onda pomoli Bogu da Alija ne bude u pravu i moli ga da joj zaštiti porodicu. Prem je pozove i kaže da je Pari izvan opasnosti. Simar se zahvali Bogu i pita se zašto se to dešava u kući i da li je kutija u kući. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno