Simar (2015. ep.) 09.01.2018. - Piyush i Sanđana otvore kutiju

Indijske Serije

Simar (2015. ep.) 09.01.2018. – Piyush i Sanđana otvore kutiju!

By  | 

Porodica na snimku ugleda Roshni. Šokirani su. Piyush ode do bolnice, a Prem da potraži Simar. Staramajka se zakašlje, Prem ode po injekciju. Staramajka se prisjeti scene iz kutije i misli kako je Prem želi ubiti. Odgurne ga, pobjegne i zatvori se u sobu. Prem, Samir i Sanđana je zovu da izađe. Ona odbija, Prem će je ubiti. Prem se prisjeti kako mu je rekla za scenu iz kutije. Piyush zove Samira i govori mu da stiže sa Roshni. Prem je uplašen, pita se gdje je Simar, porodica će se raspasti bez nje. Simar je zavezana, moli se Boginji. Ugleda staklenu flašu i približava stolicu ka njoj. Samir ode, Prem uvjerava Staramajku da nije istina što je vidjela u kutiji. Ona mu ne vjeruje i tjera ga. Simar se prevrne sa stolicom, uspije nekako dohvatiti boce tj. polomiti ih. Roshni i Piyush su kući. Piyush govori Samiru da se Roshni ne sjeća ničeg. Samir ne shvata šta se dešava. Prem dolazi, Roshni mu krene dotaći stopala, on je zaustavi. Ona opet krene, on je odgurne. Pokušala ga je ubiti, ne može ostati u toj kući. Ode. Samir ode za njim. Piyush kaže Roshni da ode da se odmori. Ona ode, on ljutito baca stvari. Sanđana ga zaustavlja. Piyush je iznerviran, Simar je nestala, incident sa Roshni i Premom..Sanđu veli da je sve zbog kutije. Moraju je otvoriti da saznaju. Simar uspije uzeto staklo i pokušava prerezati konopac. Sanđu ulazi krišom u Staramajčinu sobu i traži kutiju. Krene otići, glas iz kutije joj govori da je otvori. Uzme kutiju i ode iz sobe. Simar se uspije odvezati. Piyush i Sanđu otvore kutiju i u njoj je prikazana scena njih dvoje kako sjede, Simar se pojavljuje sa sjekirom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!