Simar (2017. ep.) 10.01.2018. - Aaliya saznaje da je Simar pobegla

Indijske Serije

Simar (2017. ep.) 10.01.2018. – Aaliya saznaje da je Simar pobegla!

By  | 

Za epizodu od utorka (10.01.2018.) nema prevoda.

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Simar koja padne u šumu i onesvesti se. Samir se vrati kući i veli da ne treba sumnjati u Sanđanu, neće voziti njegov auto. Upravo tada, auto upali, Samir vidi Sanđanu unutra. Ona ga gleda. Samir joj govori da izađe. Sanđana ga udari autom, Samir vikom dozove sve. Oni ga pitaju šta mu se desilo. Samir je u šoku. Staramajka ga pita kako se sapleo. Samir kaže da ga je Sanđana udarila, a Prem ga pita šta to govori. Pijuš veli da je sigurno nesporazum. Samir veli da je Sanđana u autu. Prem proveri i ne pronalazi je, pita se šta on govori. Samir im kaže da ih Sanđana želi ubiti. Sanđana izađe iz sobe, a Rošni se takođe obrati, tu je Sanđu. Sanđana ga pita šta mu se dogodilo, pita i za ranu koju je zadobio. Samir je pita da se drži podalje od njega, njegove oči ga ne varaju. Sanđana kaže da je ona bila u toaletu. Samir je moli da ne laže i ode u sobu. Rošni izjavi da će razgovarati sa Sanđanom i Samirom, Pijuš takođe pođe za njima. Staramajka se plaši Prema. Sanđana se moli Mata Rani, kako Samir može reći da je ona vozila auto, ako nije ni bila tamo? Prem je čuje, pita se kako se ovo dogodilo i zašto, čak je i Rošni rekla da nije pokušala da ga ubije. Rošni razmišlja o skorašnjim događajima. Nju nazove Pijuš i poziva u ostavu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!