Simar (2021. ep.) 16.01.2018. - Aaliya kidnapuje Roshni

Indijske Serije

Simar (2021. ep.) 16.01.2018. – Aaliya kidnapuje Roshni!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Simar koja priča Staramajci o njenom prošlom životu, kada je ona (Staramajka) bila Rani Darshana (kraljica) i ubila svoju siromašnu snajku. Sanđana pita ko je bila ta siromašna devojka. Simar veli da ona. Staramajka se uznemiri, plače, nanela je nepravdu svojoj Simar. Simar je pita da ne brine, Rani Darshana nije bila kriva, neko ju je isprovocirao. Otišla je u Staramajčin prošli život i ubedila je da prihvati svoju snaju, uspela je. Staramajci lakne. Simar kaže da je promenila prošlost, moraju knjigu držati na bezbednom mestu. Aaliya gleda sa kamere i pita se da li je istina, da li prošli život može biti izmenjen? Pomisli da se vrati u prošli život, zakomplikuje i Simarin život i pretvori ga u pakao. Ona dođe pred Baradvađ kuću, pomisli da unutra nema nikoga, sada joj je posao dodatno olakšan. Uspeva da otvori prozor i uđe u kuću. Ona uzme knjigu iz hrama, kada se okrene ugleda Simar, dolazi i ostatak porodice, šokirana je. Simar kaže da ko drugome jamu kopa, ponekad i sam u nju upada. Koliko je glupa, zar je mislila da u toj knjizi postoji mantra koja vodi u prethodni život? Aaliya proveri i veli da nema ničega unutra. Staramajka takođe proveri i pita šta to znači.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!