Simar (2023. ep.) 18.01.2018. – Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema!

Indijske Serije

Simar (2023. ep.) 18.01.2018. – Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema!

By  | 

Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Pijušom koji gleda Rošninu sliku i pomisli da će se ona sigurno vratiti i izgrditi ga. Neće joj dati šansu da se požali, pokaže sobu koju sredi po njenom ukusu. Moli je da se vrati i plače. Simar se obrati Mata Rani. Staramajka pita kako je Pijuš. Simar kaže da je on slomljen, zagrli je. Inspektor dođe i kaže da nisu mogli da pronađu Rošni, ali su pronašli njenu narukvicu na tom mestu. Ne želi da ih drži u iluziji i zabludi, možda se u vodi utopila, ili su je možda životinje u vodi pojele. Pijuš veli da je Rošni živa, on će otići da je dovede. Simar kaže da on ne ide nikuda. Pijuš odgovara da hoće. Samir kaže da policija traži Rošni. Pijuš dohvati nož i preti da će iseći vene, potreban je njegovoj Rošni. Samir i Prem ga uhvate za ruke i odvedu u sobu. On kaže da ga njegova Rošni zove. Simar neutešno plače. Sanđana se pita ko će da smiri Pijuša. Prem veže Pijuševe ruke i noge, pita ga da se dovede u red. Pijuš veli da je Rošni sama tamo, mora da ide da je potraži. Samir ga pita da bude miran. Pijuš sada plače, Rošni ga sigurno doziva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka veli da im je Aaliya uništila sreću radi svoje osvete. Prem kaže da su vezali Pijuša kako bi ga iskontrolisali. Simar je šokirana i oseća bol. Prem kaže da i on oseća jednaku bol. Samir izjavi da nisu imali drugog izbora, trebalo bi da se konsultuju sa doktorom. Simar govori da joj sin nije lud, bolje bi bilo da ga podrži umesro što tako priča. Zar ne zna kako se ona oseća? Samir kaže da je rekao za njegovu dobrobit. Prem se slaže sa Samirom. Simar se ne slaže sa tim da Pijuš ide kod doktora, ide da priča sa njim. Staramajka veli da je Pijušu potrebna majka sada. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!