Prolazi šest meseci - Pijuš je nestao, Sanđana je trudna

Indijske Serije

Simar (2024. ep.) 19.01.2018. – Prolazi šest meseci – Pijuš je nestao, Sanđana je trudna!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Prolazi šest meseci. Staramajka je prikazana u hramu, radi aarti i peva bhajan. Ona se moli za Pijuševu sreću, rođendan mu je. Pari je prikazana sa naglašenom šminkom, nakitom i novim stilom sarija, preko telefona grdi nekoga. Ona zatim izgrdi i slugu i izvređa ga. Staramajka kaže da će posao biti obavljen radom, a ne vikom. Zašto je hrana skuvana kod kuće, idu u hram pa će tamo jesti. Pari je pita zašto joj je dala odgovornosti ako joj ne veruje. Neka uzme ključeve i da ih Simar. Staramajka kaže da želi da obavlja svoje obaveze, odgovornosti zrelo, neka proveri kako teku pripreme. Doda i da u njene odgovornosti spada da uradi aarti po celoj kući. Kada Pari ode, Staramajka moli Boga da joj da nešto pameti. Simar se smeška gledajući Pijuševu sliku. Ona mu se obraća, uradila je sve pripreme i dekorisaće i kuću. Staramajka uđe u njenu sobu, vreme je da pođu u hram. Simar predloži da iseku tortu za Pijušev rođendan pre polaska. Nju nazove Sanđana koju upita da li se Samir brine o njoj. Sanđana potvrdi, doći će direktno u hram, i neka se čuva. Samir priđe Sanđani, predloži da krenu. Bhairavi se pojavi tu, veli da je i ona spremna. Sanđana krene da joj dotakne stopala, Bhairavi je zaustavi, nema potebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!