Simar (2027. ep.) 25.01.2018. - Piyush se ponaša kao malo dijete

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2027. ep.) 24.01.2018. – Piyush se ponaša kao malo dijete!

By  | 

Neko nazove Pari i kaže da je Piyush sa njom (tom osobom). Pari izgrdi osobu i vlei da je ne zove ponovo. Simar pita ko je zvao, ona joj govori da ne bude zaslijepljena, da su bili uz Sanđanu, ne bi izgubila ebu. Prem veli da je njena sudbina. Pari nastavi da traže Piyusha, a ne znaju ni je li živ ili mrtav. Staramajka je ošamari, kako ne shvata kako se Simar osjeća. Simar uzme njen telefon i nazove tu osobu tj. ženu. Žena joj kaže da dođe na jedno mjesto. Piyush spava u njenoj kući. Simar krene, Prem joj se pridruži. Pari ljutito ode.
Samir dovodi Sanđanu kući. Ona je tužna. Bairavi ih zaustavi i “skida” joj urok.
Simar pita Prema kada će stići, putuju već 3 sata. Prem veli da su stigli, čekaju Piyusha. Ugledaju Piyusha i ženu na motoru. Prate ih. Žena je prikazana kako drži Piyusha pod kontrolom, ona vozi. Ubrza. Simar pita Mata Rani za pomoć. Prem prestigne motor i zaustavi ih. Žena skida kacigu. Vadi nož i upozorava ih da ne prilaze. Prem je savlada. Simar oslobodi Piyusha koji uperi pištolj u nju.
Bairavi govori Sanđani da će je nahraniti “desi ghee” i ostalom hranom kako bi bila jaka i uskoro zatrudnila. Sanđana ode u sobu, Samir govori da je doktor rekao da Sanađana više ne može zatrudniti. Bairavi veli da je sve u Božijim rukama.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno