Simar (2029. ep.) 26.01.2018. – Zbog Pijuša je raskinuta Avnina veridba!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2029. ep.) 26.01.2018. – Zbog Pijuša je raskinuta Avnina veridba!

By  | 

Zbog Pijuša je raskinuta Avnina veridba!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Pijušem koji pita Simar o Avni. Simar kaže da je otišla da mu donese nove igračke, neka sada spava. Obeća mu da će Avni doći i peva uspavanku. Pijuš zaspi. Avni priča sa svojim dečkom, kaže mu da on njoj još više nedostaje, kada će da se vide? Hema dođe, pita je da ne priča sa uličarima. Neka se skoncentriše na momka koji dolazi da je vidi. Avni kaže da nije zainteresovana za brak. Hema je pita da se uda, pokupi nakit i razvede se. Avni veli da će dospeti u zatvor, ako ih uhvate. Onda se složi da uradi kako joj ova kaže.

Pijuš se probudi, veli da je ta teta (Simar) glupa, mislila je da on spava. On pokuša da otključa katanac, Simar se probudi i pita ga da ne ide, neka spava. Pijuš je vazom udari u glavu, govori da mu je potrebna njegova Avni. Simar pokuša da ga zaustavi, doziva ga. Pijuš ponovi isto, hoće kod njegove Avni. Simar onda skupi sve i obavesti ih da je Pijuš pobegao. Moli Prema da ga dovede nazad. Neki momak dođe da vidi Avni, ona mu se dopadne. Hema kaže da nije bogata žena, ali ima ćerku koja lepo izgleda. Neka žena (majka tog momka verovatno) kaže da je donela “šagun”, uradiće i “roka”. Ona izvadi dijamantski prsten i ogrlicu. Momak stavi prsten Avni, ona i Hema su srećne.

Bhairavi dođe do zaključka da mora da sredi Sanđanu, želi svog naslednika. Hema se zahvali Rukmini. Njen osmeh nestane kada ugleda Pijuša. Pijuš uđe i zagrli Avni, Rukmini i njen sin su šokirani. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno