Piyush se prisjeti Roshni vidjevši njihovu vjenčanu sliku

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2031. ep.) 30.01.2018. – Piyush se prisjeti Roshni vidjevši njihovu vjenčanu sliku!

By  | 

Pari misli kako i majka i kćerka nisu dobre, kako da to pokaže porodici. Prem pita Hemu može li Avni ostati sedmicu dana. Staramajka veli da će izliječiti Piyusha. Simar govori da Piyush ne sluša njih. Hema veli da će doživjeti veliki gubitak ako Avni ostane. Avni je pita šta to govori, ostaće i mjesec ako treba. Hema veli da će izgubiti 1 lak rupija. Simar veli da će im dati 10, obeća. Pari govori da ako Simare želi, prepisaće sve na njihovo ime. Hema govori da će Avni ostati koliko žele. Piyush pita Avni da se igraju. Simar pita Pari da skloni Roshnine stvari iz kuće. Pari veli da će premjestiti u ostavu. 

Hema govori Avni da se navikne da luksuz. Avni veli da joj je Rahul obećao dobar život nakon vjenčanja. Hema veli da je on siromašan. Avni veli da nema novca, ali ima veliko srce i unju u njemu. Simar govori Staramajci da je bar Piyush sa njima. Moli se da Piyush ozdravi i Sanđana zatrudni. Simar dolazi do Piyusha, on je nazove lošom tetom. Ona veli da mu je majka, on odbija da jede. Avni mu kaže da ne vrijeđa hranu. Piyush se izvini. Simar ga hrani. Simar se zahvali Avni. Avni izađe na terasu da zovne Rahula. Piyush je pogodi loptom. Ona je ljuta i kaže mu da je sakrije u ostavu. On se krije. Ona zove Rahula. Piyush u ostavi ugleda sliku sa Roshni, prisjeti se kako je upucana. Doziva je, boli ga glava. Avni zove ostale. Svi vide vjenčanu sliku. Prem mu pomogne. Piyush se drži za glavu, u jakim je bolovima. Avni ga pita da je pogleda u oči, sve će biti u redu. Smiruje ga i odvede u sobu. Simar gleda sliku.

Najava: Avni govori Hemi da se ne može udati za ludog momka. Hema je pita da shvati, Simar će dati još novca ako postane snaha. Simar dolazi tu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno