Simar (2032. ep.) 31.01.2018. - Hema predloži Avni da se uda za Piyusha!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2032. ep.) 31.01.2018. – Hema predloži Avni da se uda za Piyusha!

By  | 

Avni pita šta se desilo, Simar joj ispriča sve u vezi Roshni. Hema ih čuje. Avni veli da postoji moć u majčinskim molitvama, Piyush će biti dobro ponovo. Simar je pohvali. Avni ode da odmori.
Sanđana plače u sobu, Samir je krivi što je gurnula Bairavi. Sanđana govori da nije mislila, Samir veli da je vidio svojim očima, Bairavi je povrijeđena i plače u sobu. Sanđana mu kaže da je Bairavi okrivila za pobačaj. Avni pita Pari za sok, Pari veli da zna takve vrste djevojaka. Staramajka je čuje i izgrdi. Avni se žali Staramajci da je Pari odbila da joj napravi sok. Staramajka pita Pari da to uradi.
Sanđana misli kako sada niko ne mari za njene suze. Samir se izvinjava, nije znao šta je majka rekla. Neka ne misli da je sama, on je voli. Uhvati njenu suzu i govori da će stići do Boga koji će je blagosloviti srećom.
Avni zove Rahula i govori da ga Hema ne voli. Čuje da Piyush kašlje i daje mu vode. Piyush je pita kako je došla. Ona veli da Bog šalje prijatelje da pomognu. On je pita hoće li biti tu zavijek. Simar vidi kako se Avni pobrinula za njega i ode. Avni ga smjesti da spava i misli kako ne može da mu otkloni bol, ali pokušaće da ga smanji prijateljstvom.
Sledećeg jutra, Avni se budi i ugleda Hemu. Hema joj govori da dobro glumi, neka nastavi. Iskoristiće Piyushevu ludost. Pita je da se uda za Piyusha. Avni govori da ne može da se uda za ludom momka i voli samo Rahula i neće ga izdati. Hema veli da će Simar dati mnogo novca. Piyush dolazi i pita kako izgleda, pokazuje vijenac od novca. Pita da se igraju. Avni odbije i viče. Hema mu traži vijenac. Piyush veli da je napravio za Avni i njega. Avni ga pita da da Hemi, on daje i ode uznemiren.
Najava: Pari se naljuti na Piyusha i krene ga ošamariti. Avni je zaustavi i upozori, Piyush nije lud. Simar se smije vidjevši kako Avni štiti Piusha.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno