Simar (2035. ep.) 05.02.2018. - Pari smjesti Hemi

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2035. ep.) 05.02.2018. – Pari smjesti Hemi!

By  | 

 

Avni govori Simar da traži Piyusheve stvari koje mu mogu pomoći da vrati pamćenje. Simar je zadovoljna što Avni toliko brine o Piyishu dok Avni razmišlja kako mora da radi to inače joj majka neće dozvoliti da bude sa Rahulom, žao joj je Simar. Simar joj pokazuje Piyusheve stvari i igračke. Blagoslovi je da joj Bog da uspjeha.
Pari vidi Hemu kako dolazi i pravi se da priča sa prijateljicom kako se u sefu nalazi skup nakit i kaže kod, neka ne kaže nikome. Hema je čuje i zamišlja sebe kao Maharani sa svim nakitom. Pomisli da ga ukrade. Pari je čuje i srećna je. Piyush zove Avni, Avni upita Simar da mu skrene pažnju. Piyush dolazi tu, Simar ga pita da se igra, on joj traži da radi čučnjeve inače će otići. Ona se složi, on veli da ide da se igra sa Avni.
Avni provjerava papire koje je ukrala iz Simarine sobe na kojima je Piyushev potpis. Otvori ormar i nađe papire sa Heminom imenom. Misli kako će Hema ubrzo da sredi te papire u vezi imovine. Sjedne da vježba Piyushev potpis. Piyush dolazi i uume joj papire i pita da ga uhvati. Avnio trči i padne. Čuje Parin plan da uhvati Hemu u zamku i šokirana je. Hema traži sobu sa sefom.
Avni misli kako mora zaustaviti Hemu. Piyush je pita da uzme papire. Simar dolazi i traži papire. Piyush odbija, Simar mu ponudi čokoladu. On joj da papire. Avni se pita šta da radi, da spasi majku ili zaustavi Simar. Vidi da Staramajka dolazi noseći tanjir sa čilijem i sudari se sa njom i čili padne po njoj (Avni). Govori da je peče. Simar je pita da ode i okupa se. Avni se pita gdje je majka. Pari čeka da se alarm oglasi. Hema nalazi sef i kuca kod. Alarm zazvoni, Simar, Prem i ostali dođu tu. Avni misli kako će ići u pol. stranicu. Pitaju Hemu šta radi, Pari misli kako će njihov plan propasti.
Najava: Sanđana čuje bebu kako plače i govori da je njena beba doziva. Samir i Bairavi su šokirani.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno