Simar (2041. ep.) 13.02.2018. - Hema pokvari Parin tretman ljepote

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2041. ep.) 13.02.2018. – Hema pokvari Parin tretman ljepote!

By  | 

Simar daje arti svima nakon molitve. Piyush je oslovi sa “mama” i pita za prasad. Simar je srećna i emotivna. Plače od sreće. Avni se smije. Simar zagrli Piyusha i plače. Nahrani Piyusha i Avni i zahvali joj se. Avni veli da osjeća mir vidjevši sreću na njenom licu. Simar veli da će napraviti hranu. Hema misli da uradi nešto. Avni se osjeća dobro usrećivši druge, misli kako se tako osjeća prvi put.
Simasr misli da napravi hranu Piyushu. Hema veli da nema sreće u životu, bila bi srećna da se Avni skrasila, ali ta veza je prekinuta. Njen (Simarin) sin joj je stavio mangalsutru. Avni pravi selfi i ugleda mangalsutru. Skloni je. Hema joj kaže da stavi. Avni veli da pusti to. Hema pokušava da joj nasilno stavi. Ono padne na luster. Simar stoji u hodniku. Hema i Avni su šokirane, pokušavaju da dohvate, ali ona padne. Staramajka govori Simar da nešto gori. Simar i Staramajka odu. Mangalsutru padne. Piush je uhvati. Hema ga pohvali, neka stavi Avni. Piyush se prisjeti kako ga je ošamarila prošli put i veli da će staviti njoj. Hema veli da nije njen broj, neka stavi Avni. On veli da ga je ošamarila. Hema prijeti da će isjeći vene. Avni je zaustavi i pita Piyusha da joj stavi mangalsutru. On joj stavi. Hema veli da će joj zahvaliti sutra.
Samir dolazi u sobu i pita se gdje je Sanđana. Sanđana dolazi, veli da započinje ispočetka. On joj obećava da će je podržati. Sanđana misli kako mu ne može reći dok ne dobije dokaz.
Iz salona ljepote dolaze žene i vele da ih je Pari zvala. Hema misli kako će je napraviti vješticom. Pita Piyusha da uradi njen posao. On veli da će biti zabavno. Odu tamo i daju novac ženi. Ona pita Pari da ne otvara oči. Hema je šminka. Pari ugleda lice i šokirana je. Avni, Piyush i Hema se smiju. Staramajka veli da se igraju. Avni veli da mora da je mamina ideja. Pari je ljuta.
Najava: Simar pita Avni da li će prihvatiti njenog sina kao životnog partnera i udati se za njega. Avni je napeta.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno