Simar (2042. ep.) 14.02.2018. - Simar pita Avni da se uda za Piyusha

Indijske Serije

Simar (2042. ep.) 14.02.2018. – Simar pita Avni da se uda za Piyusha!

By  | 

Hema dolazi u Simarinu kuću i zove sebe. Simar pita ko je ona, ona veli da je Hemina sestra, došla je da je izgrdi. Avni ugleda prsten i pomisli da je to majka. Staramajka pita šta se desilo. Hema veli da je saznala za dramu oko mangalsutru. Simar ode da zovne Hemu. Piyush pokušava da joj vidi lice, ona ga odgurne. Kaže Avni da poruči Hemi da je uda inače..Ode. Hema dolazi, veli da se krije, rodbina ispituje u vezi mangalsutre. Pari pita kako je rodbina saznala. Hema veli da je Avni poslala sliku sa mangalsutrom i oni su vjerovatno vidjeli.
Simar povede Staramajku da priča sa njom.
Bairavi pita Sanđanu da jede. Sanđana je optuži da je stavila traku sa snimljenim plačom bebe u njenu sobu. Bairavi je pita da li sumnja u nju. Sanđana veli da je sigurna.
Simar govori Avi da je Piyush nazvao majkom. Pita je da uzme poklon koji želi. Avni uzme srebrnu nanogicu, a ne zlatnu ogrlicu. Piyush aplaudira, on će joj staviti. Avni se osjeća povezanom sa njim dok joj stavlja nanogicu. Simar ga pošalje da pojede slatkiše. Potom oklijevajući pita Avni da li će izabrati njenog sina kao životnog partnera, ne želi da joj život sina bude prazan. Da li će se udati za njega? Avni je uznemirena. Hema pita Simar da ne bude uznemirena, Simar veli da dok se Avni ne složi ne mogu misliti o vjenčanju.
Avni pokušava nazvati Rahula. Hema dolazi i pita je da ne donosi odluke u žurbu. Shvatila je da vjenčanje ne može na silu. I rekla je Simar da će se Avni udati svojom voljom. Avni joj se zahvali i zagrli je.
Najava: Rahul dolazi u Piyushevu kuću. Avni pita šta on radi tu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!