Bairavi priznaje svoj plan Sanđani i Simar, Rahul prevari Avni

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2050. ep.) 26.02.2018. – Bairavi priznaje svoj plan Sanđani i Simar, Rahul prevari Avni!

By  | 

Bairavi se smije, Avni će postati vlasnica kuće, a to znači da će ona (Bairavi) da upravlja. Ode. Simar govori Sanđani da moraju pobjeći.
Avni govori Rahulu da nemaju opcija, moraju pobjeći danas. Stalo joj je do Piyusha, ali voli njega i želi da se uda za njega. Rahul je pita da se smiri, neka se pakuje, pobjeći će prije vjenčanja. Ona ode. Rahul zove nekoga (Bairavi). Simar govori Sanđani da moraju dohvatiti flašu nekako i presjeći kanap njome. Pokušavaju da pomjere stolicu. Sanđanina stolica se prevrne, ona uspije da odveže ruke. Simar je pita da odveže i nju prije nego banditi dođšu. Sanđana je oslobodi i pobjegnu kroz prozor.
Staramajka pita sveštenika da li treba nešto. On negira. Pari pita za Simar. Staramajka veli da će doći. Prem veli da se ni ona ni Sanđana ne javljaju. Hema ode da provjeri Avni, Staramajka se moli Bogu. Hema pita Avni da se spremi, šta čeka. Avni veli da ne može da se uda za njega, zašto je izdala? Hema veli da je to naređenje, neka se spremi. Sarkar će doći danas, neka ne pravi nikakvu grešku. Avni čeka Rahulovu poruku. Uzima stvari i ide. Sanđana i Simar dolaze pred kuću. Simar je pita da sjedne u auto. Vide probušenu gumu i trče. Avni dolazi do Rahula i zagrli ga. Govori da će otići odatle i stvoriti svoj mali svijet bez majke ili Sarkara. Rahul joj stavi lisice. Ona ga pita šta radi. Bairavi veli da on radi što mu je ona tražila. Avni je šokirana što je vidi i što je Rahul izdao. Raul se smije. Bairavi ga pita da povede Avni u mandap. Avni plače, Bairavi veli da će se vjenčanje desiti danas.
Najava: Simar i Sanđana dolaze kada ih Bairavi i Hema udare po glavi i onesvjeste. Piyush i Avni razmjene vijence.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno