Simar (2051. ep.) 27.02.2018. - Počinje vjenčanje Piyusha i Avni

Indijske Serije

Simar (2051. ep.) 27.02.2018. – Počinje vjenčanje Piyusha i Avni!

By  | 

Bairavi pita Rahula da odvede Avni u mandap. Avni plače. Rahul se izvini, ali ako bi je oženio ne bi dobio ništa, morao bi da radi da je izdžava. Ne želi da radi i zato je izdao. Novavc je najvažnniji. Hema udari Simar i Sanđanu nečim po glavi i zove Bairavi. Sveštenik veli da rituali trebaju početi. Piyush se sprema i ide po Avni. Bairavi pita Rahula da ih smjesto u auto. Prem zove Bairavi i raspituje se za Simar. Bairavi veli da je Simar odvela Sanđanu u bolnicu, nije joj dobro bilo. Sveštenik veli da je povoljno vrijeme počelo. Avni se sprema, Hema veli da je to njena sudbina, neka ne plače. Piyush dolazi i uhvati njenu suzu, to su biseri, zašto plače? Hema veli da ne nosi čak ni nakit. Piyush veli da će on staviti. Hema ode. “Yeh Moh Moh Ke Dhaage” svira u pozadini. Piyush veli da traži svoje ime na njenoj ruci, napiše markerom. Avni misli kako onaj što ga je voljela izdao, a izdala je onoga koji nju neizmjerno voli. Piyush je pita što je tužna. Ako je ona, i on će biti. Ona se nasmije zbog njega. On joj obeća da će je uvijek činiti srećnom. Pozove je sa sobom. Hema dolazi do Bairavi i govori da je Piyush sa Avni.
Bairavi vidi Samira i govori Hemi i Rahulu da se sakeriju. Govori mu za Simar i Sanđanu , mora da idu kući. Hema govori Rahulu da ih ubije. Unajmljeni sveštenik mora da je započeo vjenčanje. Piyush dovodi Avni. Hema dolazi i govori da je išla do kuće. Sveštenik pita Staramajku da donese vijence, povoljno vrijeme prolazi. Staramajka je zabrinuta, Sanđana nije tu, pita Samira da da vijenac u Sanđanino ime. Sveštenik ih pita da ustanu, Piyush odbije. Ipak ustaju za ceremoniju razmjene vijenaca. Svi aplaudiraju.
Najava: Piyush i Avni okreću krugove. Staramajka pita za Simar. Nije došla do sada. Piyush krene da stavi Avni sindur kada Simar dođe prerušena u konobara i zaustavi je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!