Simar i Roli su rešene da saznaju tajnu!

Indijske Serije

Simar – 21.04.2014. – Simar i Roli su rešene da saznaju tajnu!

By  | 
Bharadwaj dame

Bharadwaj dame

Pod Kušin prozor stoji neki čovek i ona mu govori da ostane tu, ona će odmah sići. Otvori vrata sobe da izađe kad zatekne Mano (koja je prisluškivala). Ona kaže Kuši da je videla da joj gori svetlo u sobi pa je htela da proveri da li je sve u redu. Ponoć je, a ona ne spava. Kuši razmišlja koji izgovor da smisli. Mano u sebi misli kako su Roli i Simar u pravu, mora nadgledati Kuši i dan i noć. Pita se šta li to planira u to doba. Kuši odgovori da joj se ne spava. Mano uleti kod nje u sobu i povuče je na krevet, kaže da se ne spava na njoj i hoće da pričaju o kitty zabavi i o jelima koje treba da spreme za istu. Potom tera Kuši da otvori prozor jer je vrućina. Kuši je uplašena, pita se kako da otvori prozor kad je onaj čovek napolju. Mano to primeti i ponovo je tera da otvori. Kuši se pravi da joj se iznenada prispavalo. Legne. Mano joj odgovori da se njoj ne spava, zato neka ona (Kuši) leži i priča, a ona (Mano) će je slušati. Međutim, Kuši je izgura napolje i zamoli da je ostavi da spava. Mano se ljuti, lupa joj na vrata. Kuši ugasi svetlo. Mano pomisli kako je Kuši jako pametna i odlazi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Bhagti radi puju, ostali se mole. Anuragova tetka (Bua ji) kaže kako, gde god bila, Bhagti obavezno dođe svake godine za Anuragov rođendan. I pravilo je da ona prva poželi Anuragu srećan rođendan. Jhanvi nije baš prijatno što to čuje, kaže da ide po nož za tortu. Ulazi u kuhinju, priseća se kako je Bhagti čestitala Anuragu rođendan, tužna je. Bhagti joj spusti ruku na rame. Kaže da joj je jako žao što joj je uništila iznenađenje, ali mora joj verovati, nije znala da planira iznenađenje za Anuraga. I zna da joj je krivo što nije prva čestitala Anuragu. Ali, šta da radi, postala je nekakva rutina da ona bude ta koja će mu prva čestitati. Jhanvi kaže da je u redu, nije ona kriva. Ulazi Simar i kaže Bhagti da je Jhanvi u pravu, delo učinjeno s dobrom namerom nikada ne može biti pogrešno. Kaže im da obe pođu u hol, Anurag ih čeka. One izlaze. Roli razmišlja. Simar je pita što se pogubila. Roli je pita zar ne misli da je Bhagti previše ljubazna. Simar joj odgovori da im je postala navika da sumnjaju u svaku novu osobu koju upoznaju. Ako ne počnu da se kontrolišu ljudi će početi da ih nazivaju detektivkama. Roli kaže da ne može nikome verovati od kako je Kuši ušla u njihove živote. Simar je savetuje da zaboravi na to. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site