Roli pita Simar zašto im nije rekla da je živa!

Indijske Serije

Simar – 21.06.2014. – Roli pita Simar zašto im nije rekla da je živa!

By  | 

capture-20140703-144844

Simar – 21.06.2014. – Roli pita Simar zašto im nije rekla da je živa!

Roli plače, seća se trenutaka sa Simar i kako su mislili da je mrtva, a zatim se onesvesti. Anđeli kaže Simar da je ona Anđeli i pita je gde bila. Simar je šokirana, seća se trenutaka sa Anđeli. Sanđu i Anđeli se svađaju, obe kažu da je to njihova mama. Anđeli kaže da je i tetka došla i povede je sa sobom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sid da bi zbližio Surbi i Prema nagovara ih da odu na ručak sami. On jedva pristaje. Oni odu.

Roli odvode u kamp, (I Simar je tamo) doktorka je pregleda i kaže da nemaju zbog čega da brinu, zbog stresa se onesvesila, dala joj je inekciju, biće dobro. Anđeli zove Roli da ustane. Simar krene ka njoj ali se zaustavi setivši se Vikrantovih reči da ne izneveri njegovo poverenje. Razmišlja kako želi da je zagrli, ali ne može. Ona potom ode. Posle nekog vremena, Roli se osvesti i doziva Simar a zatim pita Anđeli gde je njena mama otišla. Instruktora je obaveštena da Sanđana i njena mama napuštaju kamp. Roli kaže kako joj neće dozvoliti ovog puta da ode. Roli dođe do Simarinog kampa, ali ona je već otišla. Simar pakuje stvari u auto. Roli dođe tamo, ali Simar sedne u auto sa Sanđu i ode. Roli je doziva.

U autu, Sanđu kaže Simar da je ona njena mama, zašto ju je onda ta devojčica zvala mamom. Simar kaže da je njena mama izgubljena pa da je mislila da je ona njena mama. Iznenada, vozač zaustavi auto. Simar pogleda ispred i ugleda Roli ispred auta. Simar kaže Sanđu da ostane tu, doći će. Ona izađe iz auta, hoda ka Roli, emotivna je. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site