Simar – 21. i 22.05.2014.

Indijske Serije

Simar – 21. i 22.05.2014.

By  | 
Deepika Samson - Simar

Deepika Samson – Simar

Prevod: Jeca

21.05.2014.

Sid kaže Simar i Roli da one neće ići tamo same, Prem i on će ići sa njima kao njihovi telohranitelji. Kuši im kaže da je videla Vermu sa Birjuom, sigurno je sa Đuvalom. Verma dođe i kaže joj da greši, udružila se sa njom (Đuvalom) da bi joj navodno odavala tajne o njima, rekla joj je samo male stvari i Đuvala joj sad veruje. Simar kaže da će to pomoći njihovom planu.
Verma ubeđuje Đuvalu da ne potpiše ugovor sa graditeljima koje je našla, jer su najveći američki konstruktori došli (to su Simar i Roli). Birju kaže da ne znaju ništa o tim sestrama. Verma moli da ih jednom upoznaju pa da odluče. Đuvala pristaje da ih vidi. Verma javlja Roli.
Roli, Simar, Sid, Prem, Kuši i Boby stižu u hotel u kom treba da se nađu sa Birjuom. Birju dođe tamo i traži da se vidi sa Sarom i Tarom (Simar i Roli). Sid mu kaže da su zauzete. Boby sprema Roli i Simar. Đuvala je iznervirana, dolazi u hotel. Ona upada u sobu, tamo je Roli prerušena, a Kuši, Boby i Simar su sakrivene. Roli ih pita kako smeju da upadaju u Tarinu sobu bez dozvole. Đuvala kaže da je ona veliko političko ime, nije navikla da zakazuje sastanak pa je direktno došla. Roli kaže da ona (Roli) čak ni ne priča sa nevaspitanim ljudima kao što je ona i kaže obezbeđenju da je izbaci. Đuvala i Birju odlaze. Simar kaže da je dobro što je Roli čula da Đuvala dolazi inače bi im plan propao. Boby želi da odustane, ali je Kuši ubedi da to ne uradi.
Đuvala kod kuće komentariše da mora da im pokaže snagu. Verma joj kaže da ako ih uplaši, stranci će otići, neka uradi nešto što će ih naterati da rade za nju sa zadovoljstvom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *