Simar - 22.03.2016. - Kal je kidnapovao Roli!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 22.03.2016. – Kal je kidnapovao Roli!

By  | 

capture-20160323-192717

On doda da kada misli bivaju produbljene, odluke postaje slabasne. Neka mu kaze svoju odluku, Devikin dragulj ili Rolin zivot. On davi Roli. Simar nastavi da ga moli da je pusti. On joj kaze da Roli ne ubija on, vec ona (Simar). Doda da ce iskljucivo ona (Simar) biti odgovorna za Rolinu smrt. Pita je da mu kaze sta zeli, dragulj ili Rolin zivot. Simar se u sebi pita sta da sada radi. Ona se priseti Devike koja joj je rekla da ako joj neko oduzme dragulj, onda moci tog dragulja nece raditi. Djavo zadavi Roli i ona padne na pod. Simar vrisne, Roli nestane.On se smeje, i govori da je to bila lazna Roli, neka zamisli sada kako ce se osecati kada Roli bude ubijena. Malti govori da je ona Roli koja je upravo ubijena bila samo njena senka. Simar pita gde je Roli, Kal joj otkrije da je ona u njegovom zatocenistvu. Doda da je ona u njegovoj kuci. Simar: “Ona ne moze biti daleko od nas!” Kal Pisaj: “Ona moze! Samo je nekoliko sati ostalo ovde, a nekoliko u mojoj kuci. Ona nije svesna onoga sto se dogadja ovde. Ona misli da pomaze jadnom coveku.”
Simar: “To nije moguce. Kako se ovo moze dogadjati?” Djavo: “Ovo je moja igra. Kada kucne pravi cas, sve se moze dogoditi.” On joj objasni kako se Roli srela sa njim, i kako je on kontrolisao njen um. On je stvorio Rolinu senku, dvojnicu. Doda da je ova Roli koju je ona upravo videla, bila samo iluzija koju je on stvorio. Zato je on prvo uzeo komad dragulja od nje. Sve sto se upravo dogodilo, bila je njegova zelja. A sta se onamo dogodilo sa Roli je takodje bila njegova zelja. Ona cak ni nema pojam o vremenu. Ona ne zna sta se dogadja. Simar place, beskrajno je povredjena… Djavo: “Samo je ti mozes izvuci iz te situacije. Daj mi taj dragulj. Ili ce Roli ostati tamo zauvek. Tvoja Mata Rani je spasila tvoju Roli. Ona je srecnica, kada je mene srela, imala je “teeku” (crvenu tacku na glavi, koja se stavlja u Mata Raninom hramu) na svom celu. To ju je zastitilo na trenutak, ali ni to nece trajati zauvek. Cim toga vise ne bude na njenom celu, njena ce dusa biti kontrolisana od strane mene. Tada cu izvesti svoj pravi napad.”
Najava: Mala nevesta: “Mozemo spasiti Roli. Ja mogu osetiti gde je ona.” Oni je svi prate i stignu na jedno mesto. Staramajka ugleda Roli, koja je unutra.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno