Juwala želi Kinđalinu kuću!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 22.04.2014. – Juwala želi Kinđalinu kuću!

By  | 
Mano - nov, moderan izgled

Mano – nov, moderan izgled

Simar i Roli su zabrinute jer Staramajka hoće da ih odbaci do Jhanvi.

Anurag kaže Jhanvi da sve treba da bude po njenom ukusu, restoran, hrana… Ona mu se zahvaljuje na tome i zato što je obukao košulju koju mu je kupila. On odgovori da mu je zadovoljstvo, kaže, on treba njoj da zahvali na večeri koju će zajedno provesti. Po prvi put izvodi devojku na sastanak i neka mu oprosti ako negde pogreši. Njih dvoje se smeše i gledaju. Anurag dobija poziv iz bolnice, u pitanju je hitan slučaj i mora ići. Đanvi (Jhanvi) ga razume, kaže mu da je odbaci do Baradvajevih. Kreću.

Roli i Simar se pravdaju Staramajci da moraju usput da svrate da kupe neke stvari koje su potrebne Đanvi, pa im Staramajka kaže da onda mogu odmah da krenu. Kuši se u sebi raduje što Simar i Roli odlaze. Tako će lakše da završi zadatak koji joj je poverila Juwala. Simar se brine da neko od porodice ne nazove Đanvi, trebalo bi da je informišu. Simar taman okrene Đanvin broj kad je ona i Roli ugledaju pred kućom. Zabrinu se. Roli kaže da svakog trenutka porodica može izaći napolje i videti je. Simar kaže Roli da se pobrine za Đanvi, a ona će ići da nekako zadrži porodicu. Porodica kreće. Simar se vraća u kuću. Staramajka je pita šta se desilo, zašto je napeta. Simar je slaže da misli da je u žurbi zaboravila da u par poklona stavi srebrne novčiće. Moraju otvoriti svaki poklon i proveriti. Sudžata ne može da veruje, pita je kako je mogla takvu grešku da napravi. Simar se izvinjava. Staramajka kaže da nema veze, proveriće. Bar se setila pre nego što bi bilo prekasno. Svi počnu da otvaraju poklone. Sudžata kaže da svaki poklon ima novčić. Pokloni ponovo treba da se zaviju. Simar predlaže da sačekaju Umu i Pari da dođu pa da krenu. Sudžata ide da proveri gde su. Simar misli u sebi kako su sada svi zauzeti nečim i Roli ima vremena da sve objasni Đanvi.

Đanvi priča Roli da su Anuraga hitno zvali iz bolnice pa je ona htela da se vidi sa njima za to vreme. Hoće da uđe u kuću, svi su joj nedostajali. Roli je sprečava i ispriča joj sve. Traži od nje da se sakrije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno