Porodica pronalazi Roli!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 23.03.2016. – Porodica pronalazi Roli!

By  | 

Porodica pronalazi Roli!

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Djavo: “Njena dusa ce biti pod mojom kontrolom. Tada cu da izvedem svoj pravi napad.” On se zlobno smeje. Simar sve isprica porodici. Doda da je on sakrio njihovu Roli negde. Tantrik je pita da li je pronasla olovku i papir. Simar potvrdi, i kaze mu da su kod nje. Simar: “Baba, da li ga mozete ubiti sa ovim? Molim vas, pomozite Roli.”

On joj veli: “Simar, ja znam da su ove dve stvari njegova slabost, ali potrebno mi je vreme kako bih naucio kako da ih iskoristim protiv njega.” Simar: “Moja Roli je blizu svoje smrti, molim vas, ucinite nesto!” Baba: “Probacemo.” Mala nevesta se ukljuci u konverzaciju: “Mi mozemo spasiti Roli di.” Simar: “Kako?” Mala nevesta veli da moraju da stignu do nje, Prem zatim upita kako ce oni to izvesti. Mala nevesta odgovori da ona moze osetiti gde je Roli, Staramajka joj zatim kaze da ih odvede do nje (Roli). Mala nevesta im veli da je prate. Malti kaze da ovo nije dobro, sta ako ih odvede do Roli. Djavo veli da je ovo njegova igra, njegovi su i pioni. Doda da ce oni stici na pogresno mesto, ( -verovatno, u smislu da ce stici na mesto na koje nisu trebali otici… – prim. prev. ). Djavo: “U Simarinim ocima, ona ide da spasi Roli, u mojim ocima, dragulj dolazi sve blize meni.” On se ponovo zlobno smeje. Porodica prati malu nevestu u sumi, a njih prati Madhvi. Madhvi im baci kamen na put. Oluja pocne da besni, a Baba (Tantrik) im govori da ih On (Djavo) zeli zaustaviti. Simar: “Precicemo sve ove prepreke, hajdemo dalje.” Roli kuva, sprema neku hranu, prokomentarise da je dosta vremena proslo. Trebala bi da ode kuci, cim zavrsi jelo. Porodica se priblizi pustinji. Amar: “Gde je kuca?” Mala nevesta: “Ovde je, ali je ne mozemo videti.” Roli ugleda coveka ( – verovatno, onog kome je pomogla u nekoj od prethodnih epizoda… – prim. prev. ), kaze da je stigao, i da ona samo sto nije krenula kuci.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno