Porodica pronalazi Roli!

Indijske Serije

Simar – 23.03.2016. – Porodica pronalazi Roli!

By  | 

On kaze da joj je oduzeo dosta vremena, ona mu kaze da brine o sebi. On: “Ne mogu, ova usamljenost me ubija, ali ne brini. Pozvao sam svoju mausi ( tetku ). Ona mora da dolazi… A dotle… Ne, ne, vec ste dosta ucinili za mene. Ne mogu da vas zamolim da ostanete ovde, dok ona ne stigne.” Roli: “Kada stize?” On: “Veoma uskoro.” Zatim joj se zahvali, jer ce ostati.

Baba napolju prica sa porodicom: “Mozemo videti senku ove kuce, koja je ovde.” Simar: “Kako cemo da udjemo unutra, ako cak ni ne mozemo da je vidimo? Probacu da nazovem Roli.” Ona je nazove, Rolin telefon zvoni u blizini. Simar prokomentarise da to znaci da je Roli u kuci. Roli se javi na telefon, Djavo blokira mrezu. Simar veli da se neko javio na telefon. Roli kaze da ce probati kraj prozora, mozda dobije mrezu. Tantrik (Baba) cita mantru, kuca se pojavi. Oni svi vide Roli. Ona mase, oni se obraduju jer je vide i krenu unutra, ali ih neka magija odgurne. Simar: “Tamo je nesto sto kruzi, imam neki osecaj da je nesto stavljeno tamo od magije, pa cim dodirnemo, vratimo se unazad.” Oni su zbunjeni jer Roli samo mase nekom kao hipnotisana. Sid pogleda iza kako bi video kome Roli mase, nikoga nazad nema. Djavo stize tamo, Sid ga odmah upozori da se ne usudi da povredi Roli. Djavo napadne Sida, i govori mu da ce mu trebati minut da ga ubije. Doda da je on ziv samo zato sto njega (Djavola), vise zadovoljava njegov zivot, od njegove smrti. Djavo doda: “Svakako, neces uci unutra kako bi se video sa Roli?” On nestane. Simar misli u sebi: “Ovo moze biti neka zamka, ali nemamo drugog izbora.” Ona ostalima kaze da stanu. Simar: “Sid, Prem i ja idemo. Ostali ostanite ovde.” Staramajka se protivi, ali je Simar pokusa urazumiti da ako unutra nastane neka nevolja, ona, Djanvi i Amar su vani, i mozda nekako mogu da im pomognu. Simar, Sid, Prem i mala nevesta udju unutra.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site