Porodica pronalazi Roli!

Indijske Serije

Simar – 23.03.2016. – Porodica pronalazi Roli!

By  | 

Djavo im pozeli dobro doslicu u njegovu kucu. Doda da su oni njegovi gosti. Pita ih da li zele da vide Roli. On pocne da baja, i stvori neki oklop, oni u njemu ugledaju Roli koja drzi telefon.

Simar i Sid je oslove sa nadom. Roli zatim dotakne covek po ramenu, onaj isti kome je pomogla, te se ona okrene. Simar i Prem su iznenadjeni, dok je Sid pomalo besan. Djavo pocne da likuje: “Kako, ja sam i tamo pored Roli i ovamo, kako?? Djavo!!!” Zatim zagrmi. On insinuira na to da njemu pripadaju tantre-mantre, i sve te djavole igrice. On ih gleda, mala nevesta, Simar, Prem i Sid su sokirani jer shvataju sa kim imaju posla…
Najava: Covek govori Roli da deluje bledo, zabrinuto, savetuje je da ode i umije se. Ostali to vide kroz oklop, Simar kaze da Roli na celu ima Mata Raninu crvenu tacku koja ju je do sada stitila, ako se bude umila… Djavo dovrsi recenicu, da ce se crvena tacka izbrisati. Zatim govori da kada se to izbrise, neka racuna da se i Roli izbrisala. Roli je u kupatilu, uzme vodu da se umije, Simar u tom trenutku zabrinuto govori Djavolu da zaustavi Roli, dace mu dragulj.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site