Đuvala je prevarila Roli i Simar!

Indijske Serije

Simar – 23.05.2014. – Đuvala je prevarila Roli i Simar!

By  | 
Simar i Roli

Simar i Roli

Bakti je pomešala nešto u Đanvino mleko pa se ona ne oseća dobro. Zbog toga Anurag ne želi da se Đanvi više takmiči u emisiji “Snaja br.1”. Đanvi bi radije da uzme odmor što se bolnice tiče, a da ostane da se takmiči. Šanti je podržava. Anurag se napokon složi. Tetka i Bakti se nerviraju.

Baradvajevi od komšija traže novac koji im je tražila Đuvala, kako bi povratili imovinu. Komšijama se ne daje jer su već izgubili kuće i uzajmili se. Simar obećava da će oni povratiti taj novac od Đuvale. Komšije pristaju, žene kažu da će prodati i svoj nakit. Staramajka se zahvaljuje svima što imaju poverenje u njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bakti se nervira što Đanvi ne napušta takmičenje uprkos svemu. Ona kaže Đanvi da joj je žao Anuraga. Anurag baš u tom trenutku prilazi njima dvema pa Bakti namerno kaže Đanvi kako joj se čini da se Anuragu ne sviđa što je morao da joj popusti i dozvoli da nastavi takmičenje. Kad bi znao pravi razlog, jako bi se naljutio. Đanvi joj kaže, ne znajući da je Anurag tu, da on ne sme saznati da joj je tetka postavila uslov da pobedi u takmičenju, inače mora da napusti kuću. Anurag je to, naravno, čuo i ljut je na Đanvi što je srušila njegovo poverenje. Šanti mu kaže da Đanvi nije kriva. Anurag ne može da veruje da i Šanti zna za to. Tetka pita Anuraga šta mu je.
Anurag: “Tetka, koliko se sećam, došla si ovde da me vidiš srećnog!”
Tetka: “Misliš li da sam je ja naterala da izvrši taj zadatak? Đanvi je sama odlučila da učestvuje u takmičenju, nisam ja! Možeš da je pitaš!”
Anurag kaže Đanvi da ne mora ništa da dokazuje. Istog dana mora da se povuče iz takmičenja. Odlazi.

Simar, Roli, Sid i Prem dolaze kod Đuvale i tamo potpišu ugovor nakon što daju avans. Simar pomisli kako su dobili svoju kuću nazad, sad moraju i da vrate sav taj novac. Đuvala u sebi razmišlja kako je tapija lažna. Ona kasnije to priznaje Vermi. Ova je u šoku.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site