Simar - 24.02.2014. - Khushi i Sankalp odlaze na medeni mesec!

Indijske Serije

Simar – 24.02.2014. – Khushi i Sankalp odlaze na medeni mesec!

By  | 

Simar - 24.02.2014. - Khushi i Sankalp odlaze na medeni mesec!

Simar – 24.02.2014. – Khushi i Sankalp odlaze na medeni mesec!

Billo dolazi dolje s Boby. Boby kaže ova maska neće dugo biti u upotrebi ovih dana. Ona kaže pobrinut ću se za ovo. Boby kaže ali šta ću ja raditi ovdje. Ona kaže obavesti da saznam ako bilo šta se ovdje dešava. Kurir je došao. To je pismo. Khushi je izbezumljena kad to ugleda. Ona pokušava da to pročita. Ona pita Boby da pročita za nju. Boby ide okolo i govori, da je došlo iz banke, i piše da ako ne podneseš izvještaj banci, da će dogovor biti otkazan. Ona kaže koga briga. Roli kaže šta vi ljudi čitate? Khushi kaže ovdje su neki papiri iz ureda. Mata ji, Karuna, i Sujata sa Sankal-om da isprate njega i Sonia-u. Simar kaže nema druge šanse, da jedni druge razumiju. Sretan put. Khushi kaže mata ji Boby je malo neugodno ovdje samoj. Mata ji kaže ona je dio naše porodice, sad ćemo se mi brinuti o njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sid se sprema da ide u ured. On kasni. Roli pita možemo li ići van na ručak? On kaže danas nije moguće, ja kasnim. Ne čekajte me za ručak. On je ljubi u čelo, i odlazi. Simar dolazi i pita Roli zašto je uznemirena? Roli kaže vidi, Sid nema vremena za mene. Napravila sam njegove omiljene slatkiše, nije ih čak ni probao. Pusti, možda mislim previše.

Khushi je sretna što je stigla u Goa-u. Ona zove Karuna-u da je informiše. Ona kaže dok smo još ovdje možemo li ugasiti naše telefone. Ja želim da uživam u tenutcima koje sam provela ovdje. Želim da budu posebni. Ona kaže ja sam 100 % ubjeđena u ono što si rekla. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site