Simar - 24.03.2016. - Simar prevari đavola!

Indijske Serije

Simar – 24.03.2016. – Simar prevari đavola!

By  | 

Simar kaže da moraju što pre naći Roli, pita malu nevestu da li čuje nešto. Ona kaže da je ovo davolja kuća i da tu njene moći ne deluju. Sid je odlučan da se ništa neće desiti Roli. Svi pođu da je traže.
Staramajka je zabrinuta što nema nikakvih vesti, moli Mata Rani da ih zaštiti. Tu se stvore Malti i Madhvi i kažu da nema razloga za brigu, jer ono što je trebalo da se desi, desilo se. Staramajka pita šta se desilo. Madhvi im saopšti da je Simar lično predala dragulj đavolu u ruke. Staramajka, Amar i Jhanvi su šokirani. Staramajka uzvikuje da Simar ne može uraditi to. Đavo se pojavi tu i kaže Malti i Madhvi da je jedan bitan posao ostao a potom njih troje nestanu. Jhanvi se pita o kom poslu je reč. Staramajka moli Mata Rani da čuva njenu decu.
Đavo radi neku magiju na dragulju.
Simar, uz Mata Raninu pomoć, uspe pronaći Roli. Srećna je jer se tačka uprkos umivanju nije skinula. Ona joj veže i narukvicu oko ruke. Roli je pita da joj kaže šta se desilo. Simar plače, zagrli je a potom joj ispriča sve.
(Nisam baš razumela, ali đavo nije uspeo u onome što je nameravao sa draguljom, besan je.) (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site