Đuvala se kaje što je prevarila sestre "strankinje"!

Indijske Serije

Simar – 24.05.2014. – Đuvala se kaje što je prevarila sestre “strankinje”!

By  | 
Prerušena Simar

Prerušena Simar

Vema obaveštava Simar i ostale da su papiri koje je potpisala sa Đuvalom lažni. Svi su šokirani. Komšije se ljute i govore kako su sad sve izgubili, nije trebalo da veruju Simar. Verma kaže da su Simar i Roli uradile sve što su mogle i nije njihova krivica. Simar kaže da će povratiti novac i kuću.

Đanvi kaže Anuragu da takmičenjem u emisiji želi da osvoji tetkino srce, ali Anurag ne želi da diskutuje o tome jer je njeno zdravlje najpreče. Đanvi se pita šta da radi.

Gdin Kana, čovek koji je nekada radio za Đuvalu, spreman je da pomogne Roli i Simar. On im pomaže da izgleda kao da sestre strankinje grade hotel na dobrom mestu i Đuvala se uveri u to svojim očima. Simar i Roli su zadovoljne jer im plan uspeva. Đuvala kaže Birjuu da nazove sestre, izgleda da se ipak prevarila što ih je obmanula. Hoće da se vidi sa njima. Birju zove sestre i Sid se javi. On pita Birjua šta su mislili, da neće saznati za njihovu prevaru. Đuvala je rešena da ne odustane, hoće da sklopi dogovor sa “strankinjama”. Roli i Simar su sigurne da će plan upaliti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Đuvala se vraća kući i lupa Birjuu šamar govoreći mu da je beskoristan. Unajmila ga je da joj daje dobre ideje, trebalo je da je spreči da prevari sestre. Birju kaže da će ih zvati i zakazati sastanak. Đuvala želi da ih pozove na ručak.

Bakti se izvinjava Šanti jer se sve desilo zbog nje, Đanvi neće moći da učestvuje u takmičenju. Moli je da popriča o tome s Anuragom, ali da mu ne kaže da joj je to ona (Bakti) tražila.

Simar je došla sa Premom kod Đuvale (prerušeni su). Đuvala hoće da ponovo rade na zajedničkom ugovoru, ali Simar to odbija.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site