Simar - 25.02.2014. - Roli i Sid odlaze u Goa-u!

Indijske Serije

Simar – 25.02.2014. – Roli i Sid odlaze u Goa-u!

By  | 

Simar - 25.02.2014. - Roli i Sid odlaze u Goa-u!

Simar – 25.02.2014. – Roli i Sid odlaze u Goa-u!

Khushi kaže želim istinitu ljubav s tobom. Roli grli Sid-a, i kaže žao mi je što sam te ignorisala. Uzela sam sve zdravo za gotovo. Ona kaže napravila sam slatkiše za tebe. On pjeva pjesmu za nju, i hrani je slatkišima koje je napravio. Tamo Sankal drži Kushinu ruku. Sid i Roli uživaju u plesu. Sankal prilazi bliže Khushi i grli je.

Khushi se budi blizu Sankala i smije se. Ona se budi i ugleda svoju uništenu masku. Ona se čudi kako se to desilo? Šta sad da radim. Ona se prisjeća onog što je Boby govorila o njoj i onom što je privremeno urađeno. Ona planira da ode odavde. Ona izlazi van i zove Boby, i kaže samo me ti možeš spasiti odavde. Ako Sankal sazna za moju stvarnost, ja ću samu sebe ubiti. Boby kaže ne brini dolazim po tebe. Kad se ona okrenula menadžer je stajao iza nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar daje Jhanvi njen lanč paket, i pita je, kada će ime glavne sestre biti poznato. Jhanvi kaže koga briga, ja samo želim postati odgovorna sestra. Ona govori Simar šta se juče desilo. Simar kaže trebaš razgovarati s doktorom i rasčistiti stvar. Jhanvi kaže to je beskorisno .

Sankal se budi i ugleda da nema Sonia-e. On se čudi gdje bi mogla otoći ? On otvara vrata i ugleda Khushi s okovratnikom. Ona kaže bolelo je pa sam stavila balzam. Jesi li spreman želim ići van. Sankal kaže trebamo otkazati sve planove za danas. Sankal zove menadžera, i kaže da otkaže njihove karte. Khushi uzima telefon i kaže otkaži jednu kartu. Ona kaže ti moraš ići, ne želim da kvarim tvoje planove. Ti idi da vidiš Goa-u. On kaže samo ako ti obećaš da ćeš se odmoriš. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site