Đanvi i Bakti će se takmičiti u emisiji!

Indijske Serije

Simar – 25.04.2014. – Đanvi i Bakti će se takmičiti u emisiji!

By  | 
Avika Gor - Roli

Avika Gor – Roli

Simar i Roli odlučuju da popričaju sa Kinđal o Kuši.

Šanti i Bakti dolaze kod Đanvi. Šanti je pita da li je spremna na izazov ili da ona i Anurag popričaju s tetkom. Đanvi odgovori da mora osvojiti tetkino srce. Tetka je to čula pa kaže kako će samo vreme pokazati ko će je impresionirati. Doda kako na TV-u postoji šou pod imenom: “Snaja broj 1”. To je dobra prilika da se dokaže. Prijavila je i nju i Bakti. Tako neće samo ona, tetka, već i svi ostali, saznati koja od njih dve najviše zaslužuje da bude Anuragova žena. Daje joj da popuni formular, ali je pre toga upozori da će morati da napusti kuću ako izgubi. Đanvi je šokirana, ćuti. Tetka prokomentariše da je znala da je tip osobe koji lako odustaje. Đanvi joj odgovori da nije tako, samo je pomislila na Anuraga, biće povređen kad sazna za to, ali i srećan kad ona pobedi. Poptisuje papire kojima potvrđuje učešće. Bakti u sebi razmišlja kako će ona pobediti ma koliko se Đanvi trudila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jutro je i Simar i Roli kreću do Kinđaline kuće da popričaju s njom. Tamo zateknu neke ljude koji unose nov nameštaj. Dolazi Verma i kaže im da je Kinđal otišla. Roli i Simar su šokirane. Odlaze da provere ko je kupio kuću i još se više iznenade kad shvate da ona sada pripada Đuvali. Reše da popričaju s njom. Njeni ljudi ih zaustave na kapiji. Simar kaže da je jako važno, moraju popričati s Đuvalom. Birju ih uvodi u kuću. Đuvala im poželi dobrodošlicu, pita kako su. Roli pita kako to da je kupila tu kuću odmah nakon smrti g-dina Patela. Kako je moguće da je Kinđal otišla. Đuvala ih pita da doručkuju, ali je Roli moli da im odgovori. Birju ih grubo pita znaju li one s kim razgovaraju. Đuvala ga zaustavi. Kaže da joj je žao zbog g-dina Patela, kupila je tu kuću po duploj ceni kako bi pomogla Kinđal. Birju donese papire i pokaže im ih. Simar se pita zašto im Kinđal ništa nije rekla. Đuvala odgovori da ona to ne bi znala da im kaže. Zove ih da jedu, one pristaju. Đuvali potom jedan od radnika nešto šapne na uho i ona odlazi. Roli kaže kako su bez razloga sumnjale u nju. Đuvala umiruje sina i Roli i Simar začuju glasove. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site