Simar ne može da se seti šta se desilo!

Indijske Serije

Simar – 25.07.2014. – Simar ne može da se seti šta se desilo!

By  | 

Simar - 25.07.2014. - Simar ne može da se seti šta se desilo!

Simar – 25.07.2014. – Simar ne može da se seti šta se desilo!

Sve žene iz Bharadwaj porodice biraju nakit. Staramajka kaže zlataru da će morati da dođe opet, jer će njihova buduća snaja doći sutra. Ona pita da li se Prem vratio. Sudžata kaže da ne zna, on je rekao da će se vratiti sutra. Oni pitaju Sida. Sid odgovara da je on pričao sa Premom i rekao je da će doći sa dobrim vestima. Misli kako je dobio pošiljku.

Simar plače u svojoj sobi. Vikrant dođe tu. Ona pokuša da ustane, ali nije joj dobro. Vikrant: “Ovde sam da bi rekao nešto što nikad nisam. Doveo sam te ovde kao Sunainu i ti si obećala/zaklela se da ćeš ostati ovde. Nikad ti nisam verovao potpuno. Mislio sam da ćeš napustiti ovu kuću. Znam da je ta devojka bila Roli i da je ona poslala Prema ovde. Mogla si olako da odeš sa njim, ali nisi. Dala si te dokaze Premu, policija je mogla da otkrije da su ti dokazi lažni. Ali nisi ih iskoristila protiv mene jer znaš da bi Sanđu i mama bile slomljene. Hvala ti što si spasila moju porodicu.” On ode. Simar se pita šta se desilo dole, ne može ničeg da se seti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mano je otišla da upozna njihove nove komšije. Vrati se i počne da priča svima: “Shastri sestre su došle da žive u naš komšiluku. Njihova majka je mrtva, tata ih je odgajio. One su veoma različite jedna od druge, ali jako se vole. One su mi postale jako dobre prijateljice.”

Prem odlazi do Roli i Kuši, kaže da je video dokaze, ona nije Simar već Simar već Sunaina Mehta. Kuši pita kako je to moguće. Prem kaže da je tako, kaže joj (Kuši) da zaboravi sve što je videla i da ne kaže nikome. Surbi uđe u sobu i šokirana je što vidi Prema. Pita ga šta on radi tu. On odgovara da je došao zbog posla i da odlazi sutra. Surbi mu kaže da ostane i da joj pomogne sa kupovinom. Prem razmišlja kako je Simar živa, ali samo u njegovim mislima. Surbi ga pita šta se desilo i kaže da je u redu ako ne može ostati. Prem kaže da može odložiti let. Roli dobije poziv od Simar. Prem, Surbi i Kuši odu na večeru. Simar kaže Roli da odmah želi da je vidi. Roli je pita da li je dobro. Simar je moli da dođe. Roli kaže da dolazi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site