Simar - 26.02.2014. - Roli i Sid sreću Khushi!

Indijske Serije

Simar – 26.02.2014. – Roli i Sid sreću Khushi!

By  | 

Simar - 26.02.2014. - Roli i Sid sreću Khushi!

Simar – 26.02.2014. – Roli i Sid sreću Khushi!

Boby kaže ne želim uništiti svoju reputaciju zbog tebe. Trebat će 24 sata da se to popravi. Boby uzima masku i nosi je sa sobom. Ona kaže pola mojih problema je riješeno odlaskom u Goa-u. Nema nikakve razlike među nama. To je samo za večeras. Ona se pita šta da radi sad.

Boby nalazi Sankala u salonu i kaže, mora da ide vidjeti Khushi. Sankal je s doktorom. Boby trči uz stepenice i govori joj da Sankal dolazi s doktorom. Kada Sankal ulazi u sobu, nikog ne nalazi tamo. On se pita gdje bi Sonia mogla otići. On nalazi pismo i u kom piše ja idem kod doktora, nemogu više izdržati bol. Idem možda će potrajati nekoliko sati, ne brini se za mene. Sankal se izvinjava doktoru. On se pita gdje bi mogla otići.
Doktor je već otišao. Khsuhi i Boby su se sakrile u drugu sobu. Ona piše pismo i odlazi sa Boby.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Doktor Arora govori Jahnvi da je ona postavljena na mjesto glavne sestre. Ona je iznenađena. On kaže smirite se, vi ste talentovani. Vi ste savršeni za ovu poziciju. Jhanvi kaže neću vas razočarati. On joj poželi sve najbolje.

Boby je izašla i čeka svoj auto. S druge strane Roli i Sid ulaze u hotel.
Khushi ide do menadžera. On kaže jesi li došla da se sretneš sa Sonia-om? Ona kaže Sonia je zauzeta. Čekam je. Sviđa mi se ovaj hotel, i planiram ostati ovdje. On kaže ispuni svoje podatke, ja ću rezervisati sobu. Neki gosti su ljuti na menadžera.
Sid i Roli ulaze u hotel. Khushi izlazi van.

Sankal je iznenađen kada je ugledao Sid-a i Roli. Ona kaže nismo imali druge opcije. Sid pita gdje je Sonia? Sankal kaže otišla je na konsultacije kod doktora. On ode van, i kaže: žao mi je, lagao sam ti ja moram naći Sonia-u što je prije moguće. Nadam se daje uredu.

Roli i Sid provode ugodno vrijeme na plaži.
Oni uživaju jedno s drugim.
Roli i Sid ručaju u kafeu. Khushi je tamo takođe. Ona kaže konobaru da joj nešto donese. Roli čuje njen glas, i govori Sid-u. On kaže ovdje nema ničeg sličnog, nemoj previše milsiti o tome. Roli kaže u pravu si, kako Khushi može biti ovdje.

Roli i Sid prate Khushi i ona upravo otvara vrata. Roli je zaustavlja i pita šta ti radiš ovdje? Khushi kaže nije tvoja briga, ja mogu biti ovdje, ovo je javno mjesto, radi svoj posao. Roli kaže upravo to radim. upozoravam te kloni se iz Sankal-ovog života. Znam da si došla ovdje da mu uništiš medeni mjesec.

Gledatćete: Menadžer pita Roli i Sid-a da li je Khushi došla s njima? Oni kažu ne. Roli uzima obezbjeđenje sa sobom i ide u sobu i tamo zatiče Khushi.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site